This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Oost Nederland weer leest.

Je komt in deze nieuwsbrief een aantal interessante artikelen tegen van onder andere EY over ondernemers leren kennen en Naoberkrediet 2.0 die hulp bieden bij zakelijke financiering.

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
DE LERENDE ARBEIDSMARKT
Nu investeren in morgen

Het vermogen om mee te bewegen met trends en ontwikkelingen vormt de basis voor economische groei en welvaart. Een belangrijke voorwaarde om dat goed te kunnen doen in een snel veranderende wereld zijn werknemers die hun kennis permanent kunnen ontwikkelen.

In het voorjaar van 2021 organiseren wij het rondetafelgesprek ‘Een lerende arbeidsmarkt is essentieel voor economish herstel’ op diverse locaties in uw regio.

COLUMN
Hoe EY de ondernemer nog beter leert kennen

“We houden ons hier in de fiscale praktijk van de vestiging in Enschede hoofdzakelijk bezig met techno start-ups, familiebedrijven, woningcorporaties en strategie-implementatie. Dat laatste is een uitermate snel groeiend onderdeel in de regio.”
InterDC is de grootste datacenter-exploitant in Oost-Nederland door recente overname

Vorig jaar nam InterDC uit Enschede al een datacenter uit Hengelo over, dat dit jaar heropend is als InterDC Hengelo. In de laatste weken van 2020 kwam daar nog een overname bij: de datacenters van Novoserve in Enschede en Doetinchem. InterDC is daarmee de grootste datacenter-exploitant van Oost-Nederland geworden, met in totaal 4 datacenters in het portfolio.
CIRCULAIRE INNOVATIE
CIRCLES organiseert Gelderse circulaire innovatie TOP 20

Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle Gelderse ideeën en initiatieven op de kaart te zetten en elkaar te inspireren, organiseert CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie TOP 20. Organisaties kunnen hun circulaire innovatie aanmelden tot 15 januari 2021.
FINANCIEEL
Naoberkrediet 2.0 - Hulp bij zakelijke financiering in coronatijd

Achterhoekse ondernemers die financieel advies en ondersteuning nodig hebben in de coronacrisis, kunnen sinds kort terecht bij Naoberkrediet 2.0. Hier worden ze geholpen met kennis, advies en coaching rondom financieringen. Projectleider is Hans Goorhuis, een ervaren Achterhoekse ondernemer met een groot netwerk in de financiële wereld. Het initiatief wordt financieel ondersteund door 8RHK ambassadeurs en de provincie Gelderland.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 223
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven