This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Ondernemend Nederland blijft zich ontwikkelen. Wij houden je graag op de hoogte van het nieuws in jouw regio. Als abonnee van onze nieuwsbrief ontvang je daarom óók deze week de meest recente en interessante artikelen van ons.

Daarnaast introduceren wij vanaf deze week onze nieuwe mediakit. Download hem nu en maak kans op twee vliegtickets naar een bruisende stad!

Namens de regiomanager Frank Sanders: veel leesplezier!
ICT ontwikkelingen & digitalisering
Microsoft Office 365 en Azure

ICT kan uw organisatie maken of breken, het is dan ook van levensbelang dat alles zo efficiënt mogelijk werkt. Eén van de ICT diensten en producten die we bij SPOT aanbieden is Microsoft office 365. Dit is een online dienst van Microsoft waar de office producten onder vallen.

Ook de bijbehorende serversystemen Exchange, Sharepoint en Lync vallen hieronder. In plaats van de producten aan te schaffen en te installeren, neemt u een abonnement af. Microsoft zorgt ervoor dat de software up to date blijft zodat u altijd over de nieuwste versie beschikt!
Zaken doen over de grens
Recordaantal buitenlandse bedrijven kiest voor Nederland.

De Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) publiceerde vandaag mooie resultaten over 2019. Zo kozen in 2019 397 internationale ondernemingen – zoals Fresenius, FujiFilm Irvine Scientific en Swisscom – met hulp van het Invest in Holland-netwerk voor ons land.

Deze bedrijven verwachten in de eerste drie jaar ruim 14.000 directe banen te creëren en 4,3 miljard euro in hun projecten te investeren. In de regio Holland boven Amsterdam zijn Pall Medistad, Google en Microsoft goed voor zo’n 2.5 miljard aan investeringen en uitbreiding van zo’n 300 arbeidsplaatsen. Dus ook in onze regio geven internationale bedrijven een boost aan het investeringsklimaa
t.

Verbetering bedrijventerreinen en winkelgebieden
10 miljoen voor verbetering bedrijventerreinen en winkelgebieden

De provincie Noord-Holland stelt 10 miljoen euro beschikbaar voor het verbeteren van de kwaliteit van bestaande bedrijventerreinen en winkelgebieden. Projecten waarin veel duurzaamheidsmaatregelen zijn opgenomen maken grote kans op een subsidie.

Denk aan substantiële vermindering van uitstoot van CO2 en/of stikstof en maatregelen voor hergebruik van afval.
Transport & Logistiek
Trimodal Europe heeft focus op modal shift

Spoorwegexpediteur Trimodal Europe BV uit Hoogvliet, gespecialiseerd in het conventionele vervoer van gassen en vloeistoffen en het intermodale spoorvervoer, heeft een sterke focus op de modal shift.

Het bedrijf in de Rotterdamse havenregio, onder leiding van Don van Riel uit Burgh-Haamstede, gelooft als geen ander in de toekomst van de intermodale transportoplossingen. ,,Door de toenemende files, de scherpe rij- & rusttijdenwet, verhogingen van de tol en het gebrek aan chauffeurs zijn wij van mening dat de modal shift de enige oplossing is voor de toekomst.
Evenementenlocaties
Cascade biedt kleinschalige zaalhuur op een mooie locatie

Bent u als mkb-ondernemer, zzp’er, coach of trainer op zoek naar mooie, betaalbare en goed bereikbare vergaderruimte in de Drechtsteden? Met alle voorzieningen die het u zo gemakkelijk mogelijk maken? Neem dan eens een kijkje bij Cascade; deze evenementenlocatie zal u verrassen!

Cascade beschikt over tien multifunctionele zalen. De oppervlakte, gebruiksmogelijkheden en inrichting kunnen verschillen, afhankelijk van uw wensen ontvangt u een voorstel op maat.

Start-up verjaardag
Een start-up die zijn 32e verjaardag viert

Toen 32 jaar geleden vijf ondernemende studenten een bedrijf begonnen waren, en hier na het afstuderen geen tijd meer voor hadden, besloten zij om niet het bedrijf te beëindigen, maar door te geven aan andere ondernemende medestudenten. Tot op de dag van vandaag wordt het bedrijf om de twee jaar doorgegeven, en worden ook nog eens uitdagende bijbanen gevonden voor Junior Developers.

Voor de studiereis van de studie Elektrotechniek aan de TU Delft naar Korea en Japan in 1988 werd de Korea – Japan Commissie opgericht.
Met vriendelijke groet,


Frank Sanders
f.sanders@ondernemersbelang.nl
Telefoon : 0512-745222
Mobiel : 06- 54665178

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden