This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

In deze nieuwsbrief onder andere ontwikkeling op de arbeidsmarkt, Arnhemse Hospitality en meer..

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
COVERINTERVIEW
Samen met WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland werken aan de nieuwe toekomst

Wat we in Nederland nu al geleerd hebben van de coronacrisis is, als we met zijn allen de schouders eronder zetten, er zoveel gedaan kan worden in een korte tijd.
ARNHEMSE HOSPITALITY
Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

Rozet Arnhem is volop in ontwikkeling. Zowel voor de Arnhemse bevolking als op zakelijke vlak. Het team van Rozet Zakelijk werkt hard aan verhuurconcepten voor bijeenkomsten in het mooie Rozet-gebouw, maar ook aan een aantal succesvolle proposities gericht op de zakelijke markt in de regio Arnhem.
ELEKTROTECHNIEK
‘Meedenken en vooruitdenken met opdrachtgever zit in ons bloed’

RTP kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1915 met haar roots in het Maas en Waalse. Met zijn 100 medewerkers is RTP een middelgrote speler op een grote markt binnen de elektrotechnische branche.
IT-BEVEILIGING
Niet reactief maar preventief beveiligen!

IT beveiliging komt vaak pas in beeld als zich een probleem voordoet. In veel gevallen weten ondernemers zich niet goed te wapenen. Zeker niet met preventieve middelen, terwijl die er inmiddels wel zijn. Gert van Gessel, eigenaar van Deli IT Automatisering licht toe.
COLUMN
De waarde van werk

In deze tijd, waarin veel mensen gedwongen thuiszitten terwijl ze liever aan het werk waren, wordt weer duidelijk hoe belangrijk werk is. Als zingeving en als context voor een sociale infrastructuur.
VOEDSELSYSTEMEN
Coronacrisis maakt noodzaak robuuste voedselsystemen zichtbaar

Tijdens de coronacrisis is de vleesverwerking op diverse plekken in de wereld onder druk komen te staan. Slachthuizen in Amerika, Duitsland, Frankrijk, maar ook in Nederland bleken zogenaamde coronahotspots en daarmee ineens een ‘single point of failure’.
ARBEIDSMARKT
Activerend werk onmisbaar

Werk biedt mensen zingeving en houvast. Aan of naar het werk gaan is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het Centrum Activerend Werk in Arnhem zet zich in om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt zelfstandig of onder begeleiding aan het werk te krijgen.
Hoe je als mkb-organisatie je werknemers voorbereidt op een zorgeloze toekomst

Sinds maart is de voorspelbaarheid van de toekomst volledig weggevallen. De vraag is hoe overleef je en zorg je dat je als organisatie overeind blijft.
 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven