This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Soms wordt de ''Corona-troefkaart'' te snel getrokken door bedrijven!
Uit onderzoek van FIZ Factoring & Incasso blijkt dat in sommige gevallen door debiteuren die nog genoeg vet op de botten hebben de “Corona-kaart” wordt getrokken om onder hun betalingsverplichting uit te komen.
 
Wijst uw debiteur Corona aan als reden om niet te betalen? FIZ doet onderzoek voor u en zorgt voor schriftelijke bewijsstukken die dit al dan niet kunnen onderbouwen. Als een debiteur echt geen liquiditeiten meer heeft om aan zijn betalingsverplichting te kunnen voldoen, moet het mogelijk zijn hier een goede onderbouwing van te geven.
 
FIZ verzorgt voor u voldoende onderbouwing, zoals een verklaring van een accountant en bewijsstukken waaruit blijkt dat een beroep is gedaan op steunmaatregelen.
Blijkt uit deze stukken dat het met zijn of haar financiële situatie helemaal niet zo slecht is gesteld? Dan zorgt FIZ binnen 10 dagen voor een correcte betaling van uw vordering en indien noodzakelijk een notariële schuldbekentenis met rentevergoeding en zekerheidsstelling.

 
In uw debiteurenportefeuille zitten waarschijnlijk ook betwiste vorderingen. Het is belangrijk om deze disputen zo snel mogelijk op te lossen. De kans is namelijk aanwezig dat uw debiteur nu nog enige reserves heeft om aan zijn betalingsverplichting te kunnen voldoen, en over een aantal maanden mogelijk niet meer. Volgens sommige nieuwsbronnen stevenen we af op een enorme economische recessie, waarbij veel ondernemers failliet zullen gaan en aan het einde van dit jaar niet meer aan hun betaalverplichting kunnen voldoen.

In dat geval kunnen de rechtbanken overbelast raken en zullen procedures nog langer gaan duren dat nu al het geval is. Rechtbanken zullen druk op beide partijen gaan uitoefenen om de zaak in der minne te schikken. De stok wordt vaak ergens in het midden gezet, of dat nu terecht is of niet. Dus voorkom al die kosten en die negatieve energie en regel het nu. De kans is groter dat u het nu goed geregeld krijgt en nog betaling kunt verwachten.

6% rentevergoeding voor investeerders:

Ook voor investeerders is FIZ nu bereikbaar en kunt u zich inschrijven op de obligaties met een looptijd van vier jaar en 6% rentevergoeding!  De rente wordt iedere laatste dag van de maand aan u voldaan. FIZ is een winstgevende onderneming die met de opbrengst van de obligatielening verder wil en kan groeien.

 
U ontvangt deze mail omdat u klant bent bij Hét Ondernemersbelang, u in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of u zicht heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven