This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Mag ik mij voorstellen als uw nieuwe regiomanager van Noord-Nederland
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Graag zou ik mij willen voorstellen als uw nieuwe regiomanager van Noord-Nederland.
Wie ben ik?
Mijn naam is Björn Schilder. Ik ben 3 mei 1979 geboren in Purmerend. Daarnaast ben ik een getogen Groninger en heb ik gevoetbald bij de plaatselijke FC Groningen en BV Veendam als profvoetballer.

Na mijn profcarrière ben ik begonnen als hunter bij De Telefoongids. Hier heb ik jarenlang vervolgens als Accountmaner en Teamleider gefungeerd. Tussendoor een jaar zoekmachine marketing gedaan om mijzelf te ontwikkelen.

Na 7 jaar De Telefoongids was het tijd voor de volgende stap. Ik kreeg de kans om mede-eigenaar te worden van Site Online (bestaat nog steeds) en dat heb ik 5 jaar lang met zeer veel plezier gedaan.

De volgende stap werd hetlaatstetafeltje.nl. Het concept vond/vind ik super interessant en het doel is om dit landelijk uit te laten groeien tot een groot succes.

Wat mij het meest aanspreekt in het algemeen is samen met de ondernemer kijken naar hoe we de situatie positief kunnen verbeteren.

Hét Ondernemersbelang sluit daarin perfect aan bij mij als persoon. Via Hét Ondernemersbelang verbinden we ondernemers met elkaar door middel van masterclasses en rondetafelgesprekken. Zie voor meer informatie www.ondernemersbelang.nl

Mocht u vragen hebben dan sta ik graag voor u klaar als regiomanager Noord Nederland.


Met vriendelijke groet,

Björn Schilder
Mediaspecialist


Videomarketing // Mailcampagnes  // Marketing // Events // Social Media

Hét Ondernemersbelang / Smart Business Online B.V.

Morra 2 – 41
9204 KH  DRACHTEN
Telefoon : 0512-745235
Mobiel : 06- 15457580

E-mail b.schilder@ondernemersbelang.nl
Uitnodiging rondetafelgesprek Duurzaamheid
Masterclass Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclasses bedrijfsovername door heel Nederland bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk de onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier