This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Anneke van der Heide: veel leesplezier.
BEDRIJFSADVIES
Uw administratie en de coronacrisis: praktische tips

Er zijn maar weinig ondernemers die staan te popelen om hun administratie te doen. Daarom zijn er veel die hun administratie uitbesteden aan een lokale accountant. Erg verstandig, want wanneer het door een specialist wordt gedaan, weet u zeker dat het allemaal klopt.
TECHNIEK l SMART INDUSTRY
Het effect van goede instore marketing

Iedere winkel is anders, maar iedere bedrijfsleider wil hetzelfde: dat de producten goed verkopen. Natuurlijk kan dit gedaan worden door verschillende acties op te zetten, actief te zijn op sociale media en in lokale media. Zo zorg je ervoor dat mensen naar je winkel toe komen.
DUURZAAMHEID l INNOVATIE
ProRail onderzoekt met partners zonne-energie op geluidsschermen

Geluidsschermen langs het spoor hebben 1 functie: de geluidshinder voor omwonenden beperken. Maar kunnen ze voor dezelfde omwonenden niet nog iets doen zonne-energie opwekken? Samen met een breed consortium van partners gaat ProRail dit onderzoeken.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 234
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven