This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Facilitaire dienstverlening
Zonder moeite, alles voor uw kantoor geregeld.

Het gemak van een facilitair manager of huismeester is niet ieder kantoor gegeven. En dat terwijl het aantoonbaar bijdraagt aan werkgeluk en productiviteit! Tisser van Asito; hetzelfde gemak maar dan simpel en online.

Het Tisser-platform biedt laagdrempelig en flexibel diverse facilitaire dienstverlening aan. Op het gebied van schoonmaak worden MKB-bedrijven gekoppeld aan schoonmakers van schoonmaakbedrijf Asito. Ook voor de andere dienstverlening werkt Tisser uitsluitend met A-merken als Donkergroep en CWS
.
ICT & Digitalisering
Databeveiliging en de impact van datalekken voor kleine ondernemingen

Door de digitalisering neemt de cybercriminaliteit ernstige vormen aan. Bedrijven moeten alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat de gegevens van de onderneming en hun klanten in de verkeerde handen terechtkomen.

Met de nieuwe AVG wetgeving is het nog belangrijker geworden om te voorkomen dat de privacy van klanten wordt gewaarborgd en de gegevens van klanten te grabbel liggen voor kwaadwillenden. Welke bedreigingen zijn er zoal en wat is de impact van datalekken voor kleine ondernemingen?
Het cruciale belang van datamanagement in de maakindustrie

De digitale transformatie is ook in de maakindustrie in volle gang. Dit gebeurt om processen te optimaliseren, nieuwe producten of diensten te ontwikkelen en de wensen van klanten nog beter te vervullen. De essentiële vraag is natuurlijk hoe de genetische samenstelling is van een industrieel maakbedrijf dat met succes kan opereren in het digitale tijdperk.
Evenement
CONFERENTIE NEDERLAND DIGITAAL 2020

Onze samenleving en onze economie digitaliseren. Dit brengt niet alleen kansen maar ook uitdagingen met zich mee. Op verzoek van de Tweede Kamer organiseert het kabinet daarom jaarlijks de Conferentie Nederland Digitaal. Dat doet het kabinet in samenwerking met het bedrijfsleven, wetenschap en maatschappelijke organisaties.

De succesvolle eerste conferentie was in maart 2019 in Hilversum. Er is kennis uitgewisseld, gedebateerd over ethisch digitaliseren en het Beraad Nederland Digitaal is voor het eerst bijeengekomen.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier