This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Ook deze week houden we je op de hoogte van het laatste landelijke nieuws over ondernemen. Op deze manier ben je weer helemaal up-to-date!

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier.
Decos
Vuil op straat blijft grootste ergernis voor Nederlanders

Vuil op straat is nog altijd ergernis nummer 1 voor Nederlanders. Net als vorig jaar ontvingen gemeenten in 2019 de meeste meldingen over afval en viezigheid op straat.

Op nummer 2 en 3 staan klachten over openbaar groen en over wegen en trottoirs. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van Fixi, het platform waarmee burgers melding kunnen maken over problemen in de openbare ruimte.
Simyo
Heb jij ook last van zakelijke dure fraude telefoontjes vanuit het buitenland?

Fraude telefoontjes of telefonische oplichting heet Wangiri of Wangirifraude. Het uit Japan afkomstige woord Wangiri betekent letterlijk één keer overgaan dan stoppen. Door de telefoon één keer over te laten gaan ziet de ontvanger een gemiste oproep. De buitenlandse bellers hopen dat de ontvanger dit nummer terugbelt.

Wanneer je het nummer terugbelt hoor je vaak een bandje of krijg je de kiestoon te horen. Door terug te bellen naar zo’n gemist nummer volgt meestal een zeer hoge telefoonrekening. Deze vorm van fraude ofwel telefonische oplichting bestaat inmiddels al weer vele jaren.
Leadgeneration
Leadgeneration in 1 day

Voor bedrijven en ondernemingen draait het allemaal om leads. Immers, zonder leads geen sales. Het is daarom essentieel om op de hoogte te blijven van de cruciale trends en innovaties in leadgeneratie.

Update in 1 dag je kennis tijdens
Leadgeneration in 1 Day op woensdag 29 januari 2020. Met inspirerende keynotes, actuele break-out sessies, workshops en interessante B2B cases. Zo ben jij weer helemaal klaar voor 2020.
Brandwacht
Waar geen rook is, is ook geen vuur

Branden kunnen onbeheersbaar worden en dan monumentale schade aanrichten. Zelfs in deze tijd van high tech brandbeveiliging is dat nog mogelijk, zoals vorig jaar bewezen werd met de verwoesting van de Notres Dames kathedraal van Parijs. Eén brandende peuk zou de oorzaak zijn geweest. Eén brandwacht had kunnen voorkomen dat zo’n miniem brandje tot zoiets catastrofaals was uitgegroeid.
BeFrank
Werkende Nederlander gaat in 2020 extra in zichzelf investeren

Bijna vier op de tien werkende Nederlanders wil in 2020 een cursus, training of opleiding volgen. Dat blijkt uit het grote nieuwjaarsonderzoek van online pensioenuitvoerder BeFrank.

Verder ambieert bijna een kwart van de werkende Nederlanders het komende jaar een betere balans tussen werk en privé. Opvallend is ook dat een vijfde van de ondervraagden van plan is gezonder te leven op het werk. Dit voornemen weegt zelfs iets zwaarder dan het krijgen van een salarisverhoging
.

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier