This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Deze keer met onder andere:
  • Het Ondernemerspanel met een stelling over verduurzaming en digitalisering
  • Het beter bedienen van de klant door digitaliseren

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel lees plezier,

Albert Sliedrecht
Het Ondernemerspanel
'Verduurzaming en digitalisering zullen steeds meer bepalend zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering.'

Voor iedere sector ligt er een flinke uitdaging om duurzamer en meer circulair te ondernemen. Voor de financiële sector zullen er hele andere uitdagingen zijn dan voor een opleider of een machinebouwer.
Digitalisering
Digital first = customer first

Wendbaar en flexibel zijn als organisatie, hiervoor zijn digitalisatie en innovatie belangrijke pijlers. Juist in deze tijd is duidelijk geworden dat digitalisering nodig is voor efficiëntere processen, transparantie en je concurrentiepositie. Digitale transformatie helpt bij het beter bedienen van klanten, klanttevredenheid en groei.
Ondernemers column
Wie gaat fiscaal Nederland hervormen?

Tijdens het schrijven van deze column gaat de maand augustus over in september. Vakanties zijn voorbij, en iedereen gaat weer enthousiast aan de slag. Hoewel? “Corona” houdt ons nog steeds in de greep en legt een soort grauwsluier over een groot deel van de wereld en de (economische) verwachtingen voor dit najaar en daarna.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 223
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven