This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Zaken doen over de grens
Handelsmissie Mexico met minister-president Rutte

Wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan van 21 tot en met 24 april mee met de handelsmissie met een focus op Tuinbouw en Maritiem/Energie. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte. De missie is onderdeel van het bezoek van minister-president Rutte aan Mexico en Texas.

Nederland en Mexico staan voor dezelfde maatschappelijke uitdagingen en hebben vergelijkbare economische belangen. Dat biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een unieke kans om innovatieve concepten en producten voor het voetlicht te brengen in Mexico.

Brexit: experts aan het woord!

Per 1 februari is Brexit een feit. Dan geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. Daarna gaan de import en export naar het Verenigd Koninkrijk (VK) veranderen. Ook dat is een feit. Hoe dat impact heeft op uw bedrijf, vertellen Marco Platvoet, expert bij de KVK, en Roel van ’t Veld, expert bij de Douane.
Rijkswaterstaat informeert ondernemers in 8 talen over transport

Met informatie in 8 talen laat Rijkswaterstaat ondernemers weten wat ze moeten regelen bij een no deal-Brexit. Zo kunnen die zich voorbereiden op de gevolgen van de douaneformaliteiten voor de Nederlandse ferryterminals. Deze informatie kunnen zij delen met ketenpartners (met name vervoerders) in het buitenland.


Extra inschrijving pluimveevlees Oekraïne

In februari kunt u importrechten aanvragen voor een extra hoeveelheid pluimveevlees uit Oekraïne binnen het contingent 09.4273. U kunt het vlees met een 0-recht invoeren. De wijziging is gepubliceerd met Uitvoeringsverordening (EU) 2020/94.

Het contingent wordt opgehoogd met 45.833 ton in 2020. De beschikbare hoeveelheid komt hiermee voor 2020 op 65.033 ton. Voor de extra inschrijving voor de deelperiode 1 februari tot en met 31 maart is 8.333 ton beschikbaar. Voor de volgende deelperioden is dat 17.300 ton en vanaf 2021 is dat jaarlijks 70.000 ton.
Masterclasses Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclasses bedrijfsovername door heel Nederland bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk de onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier