This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier.
VEILIGHEID & GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
Werkfruit wint aan populariteit

Een gezonde snack op de werkvloer wordt bij steeds meer bedrijven en organisaties gemeengoed. Dat merken ze dagelijks bij Kemkers Groente & Fruit in Assen, gespecialiseerd in uitgebalanceerd werkfruit, waar werknemers op elk moment van de dag een gezond stuk fruit tot zich kunnen nemen.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Elke ondernemer is verantwoordelijk voor de boekhouding

Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen of om als zelfstandige zonder personeel aan het werk te gaan. Je geniet in deze gevallen vaak van veel vrijheid en “het eigen baas zijn” is iets dat veel mensen zichzelf als doel hebben gesteld met betrekking tot hun carrière.
Innovatieve bedrijven halen 1,2 miljard voordeel uit WBSO-regeling

Ruim 20.000 Nederlandse bedrijven – waarvan 97% mkb – haalden afgelopen jaar een voordeel van totaal € 1,2 miljard uit de innovatie- en onderzoeksregeling Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO).
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Herstructureren van uw onderneming? De Clercq biedt hulp!

Ondanks dat de maatregelen worden versoepeld, worden ondernemers nog steeds voor grote uitdagingen gesteld. De ‘intelligente lockdown’ heeft op meerdere vlakken zijn sporen nagelaten. Voor sommige ondernemers heeft dit tot gevolg dat zij niet op de oude voet verder zullen kunnen.
Vakantiegeld uitstellen. Mag dat?

Als werkgever ben je in Nederland verplicht om vakantiegeld uit te keren aan je werknemers. Dit bedraagt minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van je werknemer. De betaling van dit vakantiegeld gebeurt vaak in mei of juni, maar hoe zit het eigenlijk met het betalen van dit fijne extraatje tijdens deze coronacrisis?
 
b.schilder@ondernemersbelang.nl   l   06 - 15457580
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven