This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier.
ICT l DIGITALISERING
Goede ICT van groot belang; ook in deze periode

Wist je dat veel bedrijven geen idee hebben wat ze uitgeven aan ICT en dat de kosten vaak een vervelende verrassing zijn? Daarom is het tijd om je mee te nemen in de werkwijze ‘a la deskk’, vertellen we kort wat wij zoal doen op het gebied van ICT en waarom we uniek zijn.

Met je online werkplek krijg je toegang tot al jullie gezamenlijke documenten, software en je staat in verbinding met jullie kantoor. Je kunt een online werkplek ook wel je ‘externe bureaublad’ noemen waar je op inlogt.

FINANCIEEL l JURIDISCH
Nieuwe coronacalculator berekent hoe ondernemer door crisis komt

VNO-NCW en MKB-Nederland presenteren donderdag een nieuw corona-instrument voor ondernemers, dat onder meer berekent in hoeverre zij in aanmerking komen voor de overheidsmaatregelen en welke effecten die maatregelen hebben op hun financiële positie de komende periode. Deze coronacalculator is inmiddels live gegaan.

Ondernemers komen door de coronacrisis acuut in de financiële problemen: omdat zij hun bedrijf verplicht hebben moeten sluiten, vanwege de thuisblijfadviezen van de overheid of door verstoorde (internationale) ketens.
COMMUNICATIE l PR
TRAINING: In no time tiptop online

Tot voor een paar weken terug waren we veelal alleen gericht op ‘klantgericht communiceren’ in een fysiek gesprek of een telefoongesprek. De telefoon was tot een aantal weken terug altijd één van onze belangrijkste instrumenten.

Nu worden we dagelijks uitgenodigd om virtueel te gaan communiceren en te vergaderen. De ontwikkelingen hierin gaan razendsnel en zijn niet voor iedereen even gemakkelijk te volgen.

GEZONDHEID l VEILIGHEID
Hoe zit het met het heftruckcertificaat ten aanzien van de COVID-19 maatregelen?

Wil jij dat je werknemers veilig en verantwoord rijden? Dat ze verzekerd zijn van gedegen kennis en kunde en dat ze weten hoe ze moeten handelen in onvoorziene omstandigheden? Wij van Heftruckopleiding.frl adviseren u graag welke opleiding past bij de te verrichten werkzaamheden. Ook tijdens deze bijzondere tijden.
 
b.schilder@ondernemersbelang.nl   l   06 - 15457580
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven