This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Drie overnames vermogensbeheerder Verwer & Janssen
In de consolidatieslag in de wereld van vermogensbeheer heeft Verwer & Janssen uit Roosendaal in amper twee jaar tijd drie succesvolle overnames verricht.

Na VIP Vermogensbeheer uit Breda en Hens Vermogensbeheer uit Rotterdam volgde onlangs de overname van Invest Consult uit Prinsenbeek. Verwer & Janssen Vermogensmanagement is mede daardoor uitgegroeid tot dé specialist in Zuidwest-Nederland in maatwerkportefeuilles met beheersbare risico’s en optimale winstpotentie.
MBC bezocht Lumileds Middelburg, Nieuwjaarsbijeenkomst met VBC in Vlissingen
De gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Middelburgse Bedrijven Club (MBC) en de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is op woensdag 8 januari bij Strandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Na het welkomstwoord van VBC-voorzitter Chris Crucq, die onlangs Henk Meulmeester is opgevolgd, volgt een presentatie door de gebroeders Niek, Valentijn en Jelle Damen van Pier 7. Aansluitend is er alle gelegenheid om gezellig te netwerken onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

MBC-voorzitter Bram van Stel keek tijdens het eind 2019 gehouden bedrijfsbezoek bij ‘verlichtingsfabriek’ Lumileds met voldoening terug op het feit dat de gemeenteraad van Middelburg onlangs akkoord is gegaan met de inrichting van een substantieel deel van de Trekdijk bij Nieuw- en St- Joosland tot industrieterrein.
10-jarig Draftec is specialist voor marine & offshore
Draftec uit Middelburg, specialist voor marine & offshore, vierde onlangs het 10-jarig bestaan met een druk bezocht evenement in de nieuwe productiehal aan de Herculesweg op Bedrijventerrein Arnestein.

Draftec is van eenmansbedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, actief in de offshore & marine en zware industrie. Het bedrijf verzorgt onder één dak engineering, montage, assemblage en inbedrijfstelling. Het jonge dynamische team bestaat inmiddels uit een twintigtal medewerkers. Na de toespraken van Martijn Boone en Martijn Holtkamp, de directie van Draftec, werd de  ruime loods met een druk op de knop en het stuk slaan van een fles champagne op feestelijke wijze geopend.
North Sea Port Promotion Council
North Sea Port Promotion Council, de nieuwe naam voor ZPPC, sloot 2019 op feestelijke wijze af met de 2e editie van het Havenpalaver in Restaurant en Partycentrum Landlust te Nieuwdorp. Ruim honderd participanten waren aanwezig op het sfeervolle evenement, dat gekenmerkt werd door informatiedeling, netwerken en gezelligheid.

Na de welkomstwoorden van voorzitter Henk de Haas was er een interessante paneldiscussie onder leiding van Ariane Lafort. Havenman van het Jaar 2019 Leendert Muller (directeur van Multraship Towage & Salvage), John de Jonge (havenwethouder van Vlissingen) en Marijn Nelen (lid van het college van bestuur van Scalda) blikten terug op 2019 en keken vooruit naar de uitdagingen voor de sector in 2020.
Terneuzense Ondernemersvereniging TZW
De Ondernemersvereniging TZW uit Terneuzen behaalde onlangs haar 5e hercertificering voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. TZW is de grootste ondernemersvereniging in Zeeuws-Vlaanderen met als gebieden Handelspoort, Haarmanweg en inmiddels ook het Maintenance Value Park (MVP). Veel grote bedrijven zijn er onlangs via het MVP bijgekomen.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) heeft zich landelijk bewezen als een effectief instrument om publieke en private partijen samen te laten werken aan veiligheid. De bundeling van krachten onder de paraplu van het KVO-B in Terneuzen dateert al vanaf 2008.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier