This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Nieuwsbrief Knooppunt Arnhem – Nijmegen: Naar een circulaire economie met lagere kosten en een positieve maatschappelijke impact; Repair, Reuse & Refurbish!

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
Circulaire economie vraagt om leiders met lef

Er is een disbalans in het gesloten systeem dat de aarde nu eenmaal is. We gebruiken meer grondstoffen dan we eraan terug geven. Dat kan niet onbeperkt door gaan. Sociale- en ecologische waarden betrekken bij het businessmodel kan bijdragen aan een oplossing.
Thematische en resultaatgerichte aanpak

Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda bij onderzoeks- en kennisinstellingen, bedrijven en overheden. Met name circulaire projecten moeten in de nabije toekomst een substantiële bijdrage leveren aan de Gelderse economie.
Leren van het verleden om het heden en de toekomst te begrijpen

Het Openluchtmuseum is meer dan een unieke verzameling van historische gebouwen uit heel Nederland. Meer dan alleen wat molens en boerderijen, een tramremise en een zuivelfabriek. Al geruime tijd vinden op diverse locaties in het park demonstraties plaats, waar je zelf ook aan de slag mag en dat maakt dat het Openluchtmuseum meer en meer een beleving wordt.
Samen circulair in Oost Nederland

“CIRCLES is hét innovatieve netwerk in Oost-Nederland waarin men door samenwerking de circulaire economie versnelt en daarmee in 2030 Oost Nederland als de koploperregio in de circulaire economie in Europa op de kaart heeft gezet.” Dat is de ambitie waar op 24 juni rond de 20 partijen in Oost Nederland hun handtekening onder hebben gezet.
Studenten inspireren bedrijven bij duurzame transitie

Het Centrum Meervoudige Waardecreatie van de HAN investeert op basis van onderzoek samen met studenten en partners in de samenleving in duurzame innovatie. Na het succes van de minor Circulaire Economie start in september een tweede lichting studenten met de Master Circulaire Economie.
Olifantsgras als innovatieve en groene grondstof

De miscanthus giganteus, oftewel olifantsgras, is een rietachtige grassoort en komt veel voor in Azië. Maar ook in Europa doet het gewas het goed door de temperatuur en hoeveelheid neerslag. Het olifantsgras groeit hier tot wel vier meter hoog.
Hooijer Renkum gaat voor circulair, duurzaam en inclusief

Drie mooie woorden die in de huidige bedrijfsleven regelmatig gebruikt worden. Aannemersbedrijf Hooijer Renkum maakt het waar in vrijwel alle facetten van hun bedrijfsactiviteiten. Bij sloopwerkzaamheden, asbestsanering, groenonderhoud, grondwerk en bodemsanering. Zelfs de tak biomassa is ook echt duurzaam.
 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven