This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Albert Sliedrecht: veel leesplezier.
PERSONEEL & ORGANISATIE
SKEPP levert de ideale thuiswerkplek voor jou!

De impact van het coronavirus is enorm voor veel ondernemers. Stilstaan is voor bedrijven geen optie. Veel ondernemingen besluiten om medewerkers vanuit huis te laten werken, zoals geadviseerd wordt vanuit het RIVM. Vaak werken zij aan de keukentafel, prima voor een week maar geen geschikte uitkomst voor de langere termijn.

Een thuiswerkplek vraagt om een verantwoorde oplossing, zodat jouw medewerkers kunnen werken op een gezonde manier. In de afgelopen week heeft SKEPP al meer dan 80 bedrijven geholpen om hun medewerkers te voorzien van thuiswerkplekken. Wil jij advies op maat? Neem dan contact op met SKEPP!
DUURZAAMHEID l MVO
ALDI bouwt modern, duurzaam distributiecentrum aan A1

ALDI bouwt een distributiecentrum van 42.000 vierkante meter op het A1 Bedrijvenpark Deventer. De supermarktketen heeft hiervoor een kavel gekocht van 12,8 hectare. Dit wordt de nieuwe werkplek van circa 350 medewerkers, die werken op het kantoor of in de distributie.

ALDI bouwt het nieuwe distributiecentrum in Deventer om de logistiek in het oosten van Nederland te optimaliseren. De huidige distributiecentra in Groenlo en Ommen worden samengevoegd tot één nieuw distributiecentrum in Deventer. ALDI koos voor Deventer vanwege de centrale ligging in de regio. “Om de groeiambities van ALDI in Nederland te kunnen faciliteren, is optimalisatie van onze logistiek noodzakelijk”, aldus regiodirecteur Luc Schepers. “Deze plannen passen goed in de vernieuwingsstrategie van het bedrijf.”
DIGITALISERING l ROBOTISERING
Exite ICT en BlockX: samen sterker!

Exite ICT uit Enschede en BlockX uit Hengelo verenigen hun krachten en beklinken dit officieel met een strategisch partnership. Exite en BlockX maken zich samen sterk om de beste digitale versies van organisaties neer te zetten die impact kunnen maken op de wereld van morgen.

“Exite en BlockX hebben een goede fit en vullen elkaar prachtig aan qua portfolio”, verklaart Robbie Mulders (CEO Exite). “BlockX bewijst in bedrijfskundig en functioneel opzicht hoogwaardige (consultancy)diensten te leveren en sluit daarmee perfect aan bij strategische vragen van klanten en de visie van Exite, die draait om impact maken met slimme inzet van ICT.” “Exite en BlockX delen elkaars visie hoe de wereld inclusief de technologie ontwikkelt en complementeren elkaar in deze visie”, zegt Rick Stevens, eigenaar en oprichter van BlockX. “Wij kijken ernaar uit de synergie die dit partnership oplevert maximaal te benutten en daarmee samen aantrekkelijke gecombineerde proposities neer te zetten.”

Mobiele pinautomaat: onmisbaar bij thuisbezorgen

Waarom nog de deur uit gaan als je iets ook kunt laten thuisbezorgen? Soms omdat het niet anders kan, en in andere gevallen uit gemak of zelfs gewoonte: we laten steeds meer aan de deur afleveren. Een belangrijke kans voor veel ondernemers, die er op die manier ineens een afzetkanaal bij hebben. Bijvoorbeeld door maaltijden en producten bij de klanten thuis af te leveren. Maar, hoe vindt dan de betaling plaats? Een mobiele pinautomaat blijkt in 2020 de beste keuze.

Met name bij mensen aan de deur is pinnen met contactloos betalen vaak de beste keuze. Het biedt zowel de koper als verkoper een paar belangrijke voordelen.

INNOVATIE l SMART INDUSTRY
Ondersteuning Kennispoort regio Zwolle tijdens coronacrisis

Het is een uitzonderlijke tijd. Landelijk zijn stevige maatregelen genomen en er zijn goede loketten ingericht om ondernemers te helpen. Ook Kennispoort Regio Zwolle probeert ondernemers waar mogelijk zo goed mogelijk en kosteloos te helpen.

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in de regio Zwolle kosteloos bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

COMMUNICATIE
Hét Ondernemersbelang staat voor je klaar!

Veel ondernemers in Nederland hebben te maken met onduidelijkheden door de crisis die is ontstaan. Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf in leven blijft? Op welke manier kan ik onder de aandacht blijven bij de ondernemers in Nederland? Bij Hét Ondernemersbelang ben je hiervoor aan het juiste adres.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   06 - 53 99 35 10
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven