This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Nog nooit was een goed beveiligde werkomgeving zo belangrijk. Thuiswerkers zijn eenvoudig doelwit van cybercriminelen. Maar niemand wil dat belangrijke bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Werk daarom middels een goed beveiligde Online Werkplek!


Cybercriminelen slaan toe
Vanaf het moment dat het kabinet werkend Nederland het dringend advies gaf zoveel mogelijk thuis te werken, zijn er door veel bedrijven haastige maatregelen getroffen. Maatregelen om ervoor te zorgen dat het thuiswerken technisch mogelijk zou zijn. We zien dat veel bedrijven de (netwerk)beveiliging naar de achtergrond hebben geschoven. Een haastklus dus, zodat alle medewerkers thuis toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Terwijl beveiliging uiterst belangrijk is!

Een thuiswerker met een privécomputer die met een VPN-verbinding werkt is zeer kwetsbaar. Zeker als de werkgever geen zicht heeft op hoe de beveiliging van de privécomputer geregeld is. Als de privébeveiliging niet goed geregeld is, kunnen cybercriminelen makkelijk aanvallen en zo binnenkomen in het bedrijfsnetwerk, met alle gevolgen van dien.

We zien nu al dat de afgelopen maanden de aanvallen op de systemen significant zijn toegenomen. De verwachting is dat dit in 2021 nog meer zal stijgen.

Werk veilig via de Online Werkplek
Als medewerkers via een Online Werkplek werken is de beveiliging veel sterker dan dat ze via hun fysieke computer werken waar de gegevens staan opgeslagen. Zo is de kans dat cybercriminelen toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk significant kleiner en hebben virussen en malware vrijwel geen kans. Omdat thuiswerken nu met de lockdown en ook in 2021 de norm zal blijven is het belangrijk om te kiezen voor een goede, betrouwbare en gecertificeerde leverancier van Online Werkplekken.

Maar wat is een Online Werkplek precies? Een Online Werkplek houdt in dat alle data van jouw bedrijf veilig in de Cloud staat opgeslagen en wordt beheerd door gecertificeerde professionals. Dus gegevens staan niet meer op privécomputers zelf, maar op servers in veilige datacenters die worden bewaakt door een externe leverancier.

Veiligheid gewaarborgd
Voor die optimale beveiliging ben je bij IC Solutions aan het juiste adres. Wij waarborgen veiligheid en privacy en tonen dit aan middels onze ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en ISO NEN7510 (Informatiebeveiliging voor de zorg sector) certificeringen. Ook zijn wij AVG-proof.

“Beveiligingsrisico’s veranderen echter snel en daarom moet het beveiligingssysteem mee veranderen om met nieuwe dreigingen van cybercriminelen om te kunnen gaan. Daar zijn wij continu druk mee. Om deze beveiliging te bewijzen moeten wij dan ook jaarlijks door een ontzettend pittige test komen, die ervoor zorgt dat we nieuwe certificeringen uitgereikt krijgen. Eigenlijk een soort medailles voor de beveiliging van jouw gegevens! Zo hoef jij je niet meer druk te maken over IT in jouw bedrijf!”, aldus Dennis Doeve, directeur IC Solutions.

Voordelen van werken met een Online Werkplek in de Cloud van IC Solutions:
  • Altijd en overal aan het werk. Medewerkers zijn namelijk niet plaats- of apparaat-gebonden.  Je kunt overal via elk apparaat inloggen in de Online Werkomgeving.
  • Veilige werkomgeving. De data staat veilig in Nederlandse datacenters opgeslagen. Middels beveiligde verbindingen en Multi Factor Authenticatie wordt werken in de Cloud mogelijk.
  • Is een laptop of tablet van een medewerker gestolen? Vervelend, maar het brengt geen fatale gevolgen met zich mee. Alle gegevens staan namelijk in de Cloud en niet op het apparaat zelf.
  • Als je in het bedrijf fysieke servers hebt waarop alle data staat opgeslagen en er breekt brand uit… Of er is lekkage… Dan heb je een groot probleem. Dan gaan gegevens verloren. Werk daarom met een Online Werkplek in de Cloud!
  • Onze IT-experts zijn 24 uur per dag bereikbaar om jou hulp te bieden waar nodig.
  • Beschikbaar voor elk type onderneming, van ZZP’er tot grote ondernemingen.
  • Wij zorgen ervoor dat de Online Werkplek voorzien is van de meest recente versies van de programma’s en ook alle beveiligingsupdates worden bijgehouden. Je hebt dus zelf geen gedoe meer met software of updates.
  • Back-ups lastig? Bij ons niet, wij zorgen ervoor dat back-ups veilig geografisch gescheiden worden opgeslagen en eventueel worden teruggezet. Zorgeloos werken noemen we dat.

Wil je meer informatie en heb je zin in een (virtuele) kop koffie? Schroom niet!

IC Solutions
Kopersteden 22-3
7547 TK Enschede
085-27 32 282
e-mail d.doeve@icsolutions.nl
www.icsolutions.nl

 
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven