This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionaal nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
ANWB
Flexibele zakelijke mobiliteit

De Wegenwacht van de ANWB rukt in totaal zo’n 1,2 miljoen keer per jaar uit om pechhulp te verlenen. Voor ZZP’ers en MKB’ers is daarvoor Wegenwacht voor de Zaak ontwikkeld. Maar mobiliteitsondersteuning is meer dan pechhulp alleen.

Daarom gaat de ANWB met de ANWB Mobiliteitskaart nog een stap verder. Hiermee krijgen ZZP’ers en MKB’ers ook toegang tot tanken, parkeren, OV, OV-fiets, taxi, Uber, carwash, Greenwheels en EV-laden.
Rabobank
Bijtelling in 2020: dit is er veranderd

Rijd je een auto van de zaak of ga je er een aanschaffen, dan krijg je waarschijnlijk te maken met de bijtelling. De bijtellingsregels zijn per 1 januari 2020 aangepast. Hier lees je wat er is veranderd.

Voor voertuigen op diesel of benzine en hybride auto’s zijn de hoofdregels hetzelfde gebleven als in 2019. Dit betekent het volgende: Je krijgt te maken met de bijtelling als je per kalenderjaar meer dan 500 privékilometers rijdt met je zakelijke auto of bus.

Cascade
Cascade in top 5 meetinglocaties

Bij ieder bedrijf staan zaken als kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Ook bij Cascade. Maar waar blijkt dat precies uit in de praktijk? En waarmee maak je als organisatie écht het verschil?

Daarom zet de organisatie vooral in op elementen die hoog gewaardeerd worden door huurders en bezoekers: service, kwaliteit, gastvrijheid, flexibiliteit, betrokkenheid en vakkennis.
Credion
Financiering van een succesformule voor kiters door Kiters

Credion is een landelijk opererende financieringsorganisatie, met ruim zestig vestigingen, die in 2001 is opgericht door Carlo van der Weg en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen.

Door een uitgebreid netwerk van meer dan negentig geldverstrekkers, kan Credion een slimme bedrijfsfinanciering tegen uitstekend passende voorwaarden garanderen. Bij die geldverstrekkers moet je denken aan bankfinancieringen, lease, factoring, crowdfunding, investeringsmaatschappijen en nog veel meer.
Arboned
Dit zijn de plichten bij langdurig verzuim door werkgever en werknemer

Als werkgever ben je verplicht om bij een (langdurig) zieke werknemer het loon door te betalen (maximaal 2 jaar) en je in te spannen voor re-integratie. Je hebt naast de kosten en risico’s bij een langdurig zieke ook te maken met wettelijke verplichtingen.

De
Wet verbetering poortwachter is daarvoor ingesteld. Daarin staat wat werkgever en werknemer in de eerste twee ziektejaren moeten doen. Wij zetten de verplichtingen op een rij.
All gifts
Do's en dont's op de netwerkborrel

Zo. Even offline. Want je zou het haast niet meer zeggen, maar offline, in real-life communiceren is nog altijd minstens zo effectief als het hele online gedeelte.

Zakelijke events worden haast altijd wel afgesloten met een borrel. Er zijn mensen die op dat moment naar huis gaan, maar de meesten zoeken nog wel even de gezelligheid op. Niet zozeer om de gezelligheid, maar om er hun slaatje uit te slaan. Want effectief is het nog altijd. En al helemaal wanneer je deze tips gebruikt!
Westpoort
Werken voor een veiligere werkomgeving

Begin dit jaar werd door verschillende media gemeld dat de hoeveelheid ongevallen op de werkvloer in 2018 flink was toegenomen. Het totaal aantal gemelde bedrijfsongevallen in 2018 lag volgens de Inspectie SWZ op 4.368. Dit is een stijging ten opzichte van de 4.212 ongevallen in 2017.

Een stijging van amper 4% lijkt niet veel, enkele hoeven arbeidsongevallen alleen te worden gemeld bij ernstige gevolgen. Er is sprake van een ernstig ongeval wanneer iemand opgenomen wordt in het ziekenhuis, iemand blijvend letsel heeft of het slachtoffer is overleden aan de gevolgen van het ongeval.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier