This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Relatiegeschenken
Relatiegeschenk is branding.

Een relatiegeschenk dient in het marketingplan te passen. Het dient een doel zoals de naamsbekendheid bij bestaande of juist nieuwe klanten te vergroten. Een juist relatiegeschenk zorgt dat klanten zich meer aan het merk binden en de verkoop een plus geven.

Het gaat om het vergroten van de relatie. Voor de bestaande klant en de klant die je graag binnen haalt. Dat doe je uitsluitend met een doordacht relatiegeschenk wat onderdeel is van het marketingplan.

Duurzaamheid & Innovatie
Ruim tweehonderd evenementen tonen dat circulaire economie ook écht economie is.

Met het luiden van de gong opent Schijvens Corporate Fashion vandaag de handelsdag op Euronext Amsterdam. De producent van bedrijfskleding won maandag de Circular Award Business 2020, de start van de vijfde editie van de Week van de Circulaire Economie.

Gedurende deze week vonden meer dan tweehonderd evenementen plaats ter promotie van circulair ondernemerschap. De lancering van een tool met bijna honderd financieringsopties voor circulaire ondernemers bevestigt dat circulaire economie écht economie is.

Communicatie & PR
Een netwerkborrel, hoe pak ik dat aan? 6 tips!

Tegenwoordig vindt online nogal wat acquisitie plaats. LinkedIn, Facebook en Google Ads – we worden dagelijks doodgegooid met advertenties en promotie.

Maar ook de kracht van offline acquisitie moet u als ondernemer zeker niet onderschatten. Vooral als u in de regio klanten wilt aantrekken, is een netwerkborrel vaak dé gelegenheid om uw gezicht te laten zien. Maar zo’n netwerkborrel, hoe haalt u daar alles uit? Wij delen 6 handige tips.

Zaken doen over de grens
Ondanks beperkte economische opleving, voldoende kansen voor Nederlandse exporteurs in opkomende markten.

Hoewel de wereldwijde economische groei over zijn hoogtepunt heen is, zijn er in opkomende markten nog volop kansen voor Nederlandse exporteurs.

Vooral Brazilië, Vietnam, Colombia, Kazachstan, de Verenigde Arabische Emiraten en Senegal onderscheiden zich door hun groeipotentieel en een redelijk stabiel politiek klimaat.

Dit biedt volgens Atradius interessante exportmogelijkheden voor Nederlandse bedrijven, vooral in de consumentgerichte sectoren in deze landen. Dit blijkt uit haar onderzoek ‘Veelbelovende opkomende markten in 2020’.

Veiligheid & Gezondheid op de werkvloer
Coronavirus en zakendoen: wat moet u weten?

Doet u zaken in China, dan heeft u misschien vragen over de uitbraak van het nieuwe coronavirus in de regio Wuhan. Op verschillende plekken vindt u informatie over de laatste stand van zaken.

Om te voorkomen dat het coronavirus verder verspreidt heeft Nederland maatregelen genomen. Zo geldt er een aangepast reisadvies. Heeft u plannen om binnenkort naar China te gaan, bekijk dan eerst het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Financieel & Juridisch
Vraag nu innovatiekrediet aan.

Bent u bezig met de technische ontwikkeling van een nieuw product of met de klinische ontwikkeling van een medicijn of apparaat? U kunt profiteren van het Innovatiekrediet. Het Innovatiekrediet is voor de ontwikkeling van veelbelovende en uitdagende innovaties met een uitstekend marktperspectief.

Met het Innovatiekrediet wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijdrage leveren aan de innovatiekracht en een duurzame groei van de Nederlandse economie.

Rondetafelgesprek
Op 19 maart organiseren wij het rondetafelgesprek 'Alternatieve Financiering' in Amsterdam.

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over “Alternatieve Financiering ” op een hele bijzondere locatie in Amsterdam.

Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen.

De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.