This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Hieronder een aantal leuke en interessante artikelen van bedrijven uit Knooppunt Arnhem-Nijmegen.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Zeven tips ter voorkoming van aansprakelijkheid van een bestuurder van een NV of BV

Dit artikel is bedoeld voor bestuurders van een NV of BV in zwaar weer. De lijnen tussen wat nog wel kan en wat niet meer kan in het zicht van een mogelijke deconfiture zijn dun en het is dan raadzaam om te weten wat u in die positie kunt ondernemen om niet persoonlijk aansprakelijk te worden gehouden.
DIRECT Payrolling & Staffing: investeren in marketing loont

DIRECT Payrolling & Staffing is met een omzetgroei van 33% de relatief snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Payroll Top-10. De omzetgroei is volgens directeur Edwin Prijden een gevolg van de investeringen in marketing. “Je moet zichtbaar blijven en je propositie duidelijk blijven maken.”
Zekerheid - snelheid - flexibiliteit

Vastgoedonderhoud wordt steeds fijnmaziger. Woningcorporaties en onderhoudsbedrijven gaan langjarige ketensamenwerking aan. Die maakt het mogelijk renovatie en onderhoud naar een ander niveau te tillen. Rob Hagemans van de gelijknamige Hagemans Vastgoedonderhoud B.V. schetst de ontwikkelingen.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Nieuw bestuur Foodvalley NL van start

Het Foodvalley ecosysteem internationaal op de kaart zetten en de slagkracht van innovatieve voedingsmiddelenbedrijven in Nederland vergroten. Dat is de ambitie van het nieuwe bestuur, aldus Edith Schippers, bestuursvoorzitter van Foodvalley NL.
Samenkomen kan niet, maar samenwerken is daardoor juist van groot belang!

‘’Een teamuitje in Corona tijd, het was echt gezellig om de collega’s op deze manier weer even te zien. Samen de codes kraken en in teams aan de slag te gaan en even los van werk elkaar te spreken. Fijn! BuroEvent bedankt!! Kraak de kluis was echt leuk en een aanrader voor iedereen die een leuk online teamuitje zoekt!’’
Regio Nijmegen stimuleert economie met ondernemerspitches

10 ondernemers uit het Rijk van Nijmegen mogen op 26 juni hun ondernemersidee om de economie een impuls te geven pitchen. De drie beste initiatieven krijgen ieder € 4.000,- om hun plan ook daadwerkelijk mogelijk te maken.
DUURZAAMHEID | INNOVATIE
CO2 probleem, of anders gezegd, het CO2 tekort.

Firm of the Future heeft haar eigen visie op de wereld in 2050. Ze zetten zich elke dag in om organisaties te helpen met de stappen op weg naar deze toekomstige wereld. Om jullie alvast een voorproefje te geven publiceren we iedere week een korte film. Deze week praten we met Gydo over het CO2 probleem, of anders gezegd, het CO2 tekort.
CB, Groene Rijders en Scalabor werken slim samen in stads-hub

Vanaf vandaag worden klanten van CB in Arnhem en Velp bevoorraad door Groene Rijders.  Groene Rijders is een CO2-neutrale, logistiek dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor fijnmazige en klantvriendelijke bezorging van goederen.
 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven