This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HOE KIJKT DE RECHTER NAAR EEN CONTRACT?
Mogelijk om rechter te sturen bij uitleg contract?

U kent het wel: u maakt een afspraak en gaat aan de slag om uw deel van de afspraak uit te voeren. De andere partij doet dat ook, maar er ontstaat een discussie over de precieze inhoud van wat werd afgesproken. U bent ervan overtuigd dat u de afspraak helder op uw netvlies heeft staan. De ander is juist van mening dat zijn lezing klopt. U komt er samen niet uit en stapt naar de rechter. Die zal in dat geval onder andere moeten beoordelen welke afspraken zijn gemaakt.

In onderstaand artikel gaat advocaat
Floris Krijt van Fruytier Lawyers in Business in op de vraag of in een contract sturing mag worden gegeven aan de wijze waarop de rechter dit contract moet uitleggen.
 
 
NIEUW HOOFDKANTOOR IN EDAM
Koning opent hoofdkantoor Koninklijke Boon Edam

Zijne Majesteit de Koning opent vrijdagmiddag 8 december in Edam het nieuwe gebouw van Koninklijke Boon Edam. Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de levering van tourniquetdeuren, beveiligingsdeuren en -sluizen, toegangspoortjes en doorloopsluizen aan klanten over de hele wereld, bestaat dit jaar 150 jaar.

 
"NO ONE OF US IS AS GOOD AS ALL OF US"
Herman Hell uitgeroepen tot horecaondernemer van het jaar tijdens Entree Awards 2023

Ook dit jaar verzamelde de top van de Nederlandse horeca zich tijdens de uitreiking van de bekende Entree Awards in Theater Amsterdam. Herman Hell ging er met de winst vandoor in de categorie “Horecaondernemer van het Jaar’. Met twaalf goedlopende horecazaken in regio Rotterdam weet hij als geen ander om snel in te spelen op trends en mee te bewegen met veranderingen.

 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweegt u om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding bent u klaar om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 6 december.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven