This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten, feestjes; de afgelopen maanden was het allemaal niet mogelijk om dit te organiseren met je bedrijf. Maar er is goed nieuws! Sinds kort is het mogelijk om naast werken ook weer leuke dingen te gaan doen om de band tussen jou en je collega’s te versterken en te verbreden. In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in jouw regio.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide & Marc Faber

VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN OP 1 LOCATIE
Prison Island is hét bedrijfsuitje

8 indoor Jeu de Boules banen en Prison Island - met 30 cellen! - worden gecombineerd met hoogwaardig horeca. Het perfecte uitje voor iedereen op 1 locatie. Ideaal toch?

KICK-ASS AANBOD!
Uitjesbazen komt met een compleet nieuw uitjes aanbod!

Na anderhalf jaar is het zo ver, eindelijk mogen er weer fysieke uitjes georganiseerd worden. Niet meer achter een scherm, maar samen met elkaar. Live. Met plug and play concepten van Uitjesbazen. Gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en teambuilding voor grote groepen.
ADEM IN, LEEF JE UIT!
Teamtraining met impact en ijsbad

Als we één ding zeker weten is dat fit en gezond zijn alles is. Inspiratie nodig op dat vlak? Bijvoorbeeld omdat het afgelopen jaar best heftig was? Of - gewoon - omdat jullie toe zijn aan een teamuitje met inhoud.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven