This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
DUURZAAMHEID EN MOBILITEIT: HAND IN HAND
Efficiëntie in mobiliteit: Het leasen van fietsen als antwoord op krapte op de arbeidsmarkt

Twaalf jaar geleden introduceerde Friesland Lease een innovatief product op de markt: het leasen van fietsen, Fietslease. Inmiddels is duidelijk dat dit een enorm succes is geworden. In ons gesprek met Mirjam Marinus van Friesland Lease werpen we een terugblik op deze afgelopen jaren.

 
 
KOFFIE VERBINDT EN VERBLIJD
Terugblik promotiedagen 2023 door Ronald van der Heide

De Promotiedagen is één van de belangrijkste evenementen voor ondernemers in Noord-Nederland. Het is een tweedaagse beurs waar lokale bedrijven de kans krijgen om hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek. Het is een geweldige gelegenheid om met bestaande klanten bij te praten, nieuwe klanten te werven, contacten te leggen met andere bedrijven en te netwerken met potentiële partners.

 
 
CHECKPOINTS OM IN ELKE SITUATIE TOE TE PASSEN
Corrie helpt mensen om anders naar zichzelf te kijken en zo een betere versie van zichzelf te worden

Met Heslinga Re-Integratie en Training BV runt Corrie Heslinga twee bedrijven, waarmee ze veel meer diensten aanbiedt dan de bedrijfsnamen doen vermoeden: Re-integratie & Trainingsbureau Twinpower en Autisme Centrum Groningen. De hoofdvestiging van beide bedrijven bevindt zich in Groningen en daarnaast zijn er twee spreeklocaties in Drachten en Assen, om daarmee cliënten in Friesland en Drenthe te kunnen bedienen.
 
 
ADVIES, COACHING EN SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN
Verlenging noodpakket energiekosten voor MKB

Ook in 2024 kunnen ondernemers in Groningen gebruik maken van ondersteuning en subsidies op basis van het noodpakket “Energiekosten en inflatie”. Dit pakket is in het najaar van 2022 beschikbaar gesteld om de gestegen energiekosten van bedrijven en bewoners op een structurele en duurzame wijze te verlagen. MKB ondernemers kunnen in 2024 gebruik  maken van 7 regelingen die hen ondersteunen bij een duurzame bedrijfsvoering.

 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweeg je om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding ben je er klaar voor om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 22 & 29 november en op 6 december.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven