This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
ALS ONDERNEMER KUN JE NIET MEER ACHTERBLIJVEN MET VERDUURZAMEN
Pure Flowers Den Haag aantoonbaar duurzaam met gouden status Barometer Duurzame Bloemisten

Bloemenspeciaalzaak Pure Flowers in Den Haag is goud gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist, tegenwoordig ook het keurmerk Sustainable Florist genoemd. Meer dan 80 procent van de bloemen en planten is gegarandeerd duurzamer, maar ook de bedrijfsvoering voldoet aan sociale en MVO-eisen. Bloembinder en eigenaar Peter van der Meij vond het tijd de zaken zwart-op-wit te zetten.
NU IS HET TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP
Leads.io neemt Klik Proces over en stelt Bart van der Meer aan als Search Director

Leads.io, een snelgroeiende, technologie-gedreven leadgeneratiebureau, neemt Klik Proces over en stelt eigenaar Bart van der Meer aan als Search Director.

CEO Tim Roemer: “We zijn ontzettend trots dat Bart en het team van Klik Proces onze groep komen versterken. Bart is een specialist op het gebied van SEO en wij kijken er erg naar uit om samen met hem onze leadgeneratie marketplaces verder uit te bouwen.

SPRAAKMAKENDE VERSE BLOEMDECORATIES
Nieuwe look voor Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen lanceert de nieuwe Everyday-campagne die voortaan wordt doorgevoerd in alle communicatie. Met 'Everyday Spring' telt Stadshart Amstelveen af naar de lente. “Na twee coronajaren zijn we klaar voor een frisse start en dat vieren we met een nieuwe look”, aldus Eduard Helwig, winkelcentrum manager van Stadshart Amstelveen.
BENOEMING TOT ASSOCIATE PARTNER
Pot Jonker Advocaten benoemt twee associate partners

Met ingang van 1 februari 2022 zijn Oscar van der Pol, procesrecht specialist, en Cathelijne Otte, huurrecht specialist, benoemd tot associate partner bij Pot Jonker Advocaten.

Oscar van der Pol maakt deel uit van de commerciële (proces)praktijk en is gespecialiseerd in het handelsrecht, met name op het gebied van distributie en franchising, en in het economisch ordeningsrecht (mededingingsrecht en aanbestedingsrecht).

Cathelijne Otte is 1 februari 2022 bij Pot Jonker Advocaten gestart en maakt deel uit van de vastgoedsectie. Cathelijne is gespecialiseerd in het commerciële huurrecht, met een bijzondere focus op logistiek, zorg, retail en hotels.

WAARDEVOLLE AANVULLING VAN HET VESTIGINGENNETWERK
Uitbreiding dealernetwerk Stern

Per 1 januari 2022 heeft Stern de activiteiten van dealer Van der Linden van Sprankhuizen overgenomen in Hoorn en Purmerend. Daarnaast heeft Stern per 1 maart 2022 vier vestigingen van AutoPalace overgenomen in Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden. Daarom hebben we de ''Masterclass bedrijfsovername'' ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven