This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze website.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Hoe zal 5G uw bedrijf helpen?
- Flinke toename cybercrime, MKB weerbaar door online training RPC

- Hoe zet u gezondheid en vitaliteit in uw bedrijf op de kaart?


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
SNELLE, ONONDERBROKEN NETWERKEN VOOR HET MKB
Hoe zal 5G uw bedrijf helpen?

5G is meer dan een kleine stap hoger dan 4G - de multi-Gigabit-snelheden, superlage latentie en enorme apparaat connectiviteit brengen enorme veranderingen teweeg voor bedrijven. Volgens GSMA Intelligence zal 5G de eerste mobiele standaard in de geschiedenis zijn die een grotere impact heeft op ondernemingen dan op consumenten. Deze impact zal variëren van externe verbindingen voor out-of-office medewerkers tot slimme fabrieken met AI-geleide precisie-automatisering.
ESTHETIEK, BEVEILIGING EN ENERGIEBESPARING
Boon Edam introduceert revolutionaire draai-schuifdeur

Koninklijke Boon Edam International introduceert een baanbrekende draaideur-schuifdeur. Deze nieuwe en gepatenteerde automatische draaideur met de naam Orbit TriSens is gebaseerd op de nieuwste technologie binnen Boon Edam's karakteristieke 'premium minimalistische' ontwerp en is niet te vergelijken met enig andere bestaande draaideur.
DE UITDAGINGEN VAN MODERN LEIDERSCHAP
Systemisch business leiderschap: voor leiders die vanuit samenhang willen bewegen

Ervaren leiders weten precies hoe zij hun organisatie en team economisch, financieel en commercieel moeten leiden. Maar hoe haal je ook alles uit het geheel? Uit je mensen, uit je organisatie, uit jezelf? Dat ontdek je met systemisch leiderschap.
PAYROLLEN AANTREKKELIJK VOOR MEDEWERKERS
Payrollen nieuwe stijl zorgt voor meer zekerheid arbeidskracht

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden, kortweg WAB. Daardoor is het arbeidsrecht op diverse punten gewijzigd, waarbij het verschil tussen uitzenden en payrollen nog wel het meest in het oog springt. Voorheen golden bij payrollen dezelfde flexibele regels als voor uitzenden.

Per 1 januari 2020 is dat niet meer het geval, waardoor vooral de positie van de payrollkrachten sterk is verbeterd. “De praktijk wijst echter uit dat er constructies worden bedacht die anders uitpakken dan in de wet wordt bedoeld”, zegt Erik Scholten van Comfort in Assen.
WEER JEZELF TEGEN CYBERCRIME
Flinke toename cybercrime, MKB weerbaar door online training RPC

Door de coronacrisis schrapte het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) alle fysieke trainingen en koos voor online. Die noodgedwongen omslag pakt goed uit. Een goed ontwikkeld pakket gratis online trainingen valt in de smaak bij MKB-bedrijven. Ook winkeliers- en ondernemersverenigingen maken er goed gebruik van. Een sterk accent ligt op trainingen ter voorkoming van cybercriminaliteit. Omdat de trainingen weinig tijd en géén geld kosten laten steeds meer bedrijven ze door hun personeel volgen.  
LEADINFO IS DRUK AAN DE WEG AAN HET TIMMEREN
Leadinfo shopt over de grens: Overname LeadingReports is een feit

Per 1 april 2022 neemt Leadinfo het Duitse bedrijf LeadingReports over. Een belangrijke stap voor de Rotterdamse scale-up, die hiermee de eerste internationale overname realiseert. Afgelopen december en januari werd Leadinfo al eigenaar van Leadexpress en LeadElephant, twee concurrenten binnen de Nederlandse markt. Met Leadinfo kunnen bedrijven zakelijke websitebezoekers herkennen en zo extra omzet genereren.
VOORDELEN VOOR WERKNEMERS EN WERKGEVERS
Hoe zet u gezondheid en vitaliteit in uw bedrijf op de kaart?

Gezonde, vitale en gemotiveerde werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. De overheid vindt de gezondheid van uw werknemers ook belangrijk. Daarom staan er in de Arbowet een aantal basisregels. Die helpen u een positieve bijdrage te leveren aan de fysieke en mentale gezondheid van uw werknemers.
SALES.ROCKS OP ZOEK NAAR PARTNERS IN EIGEN LAND
Dé internationale B2B sales automation oplossing is nu beschikbaar in Nederland

Zowel internationale als nationale B2B-georiënteerde salesteams werken vaak nog met traditionele salestechnieken, waarbij een groot deel van de klantenwerving nog handmatig gaat. Hierdoor blijft het bereik beperkt, met tegenvallende groeiresultaten als gevolg.

Sales.Rocks kan salesteams ontzorgen door het hele acquisitie- en verkoopproces te automatiseren, dankzij een uitgebreide B2B-leadzoeker, meerdere verrijkingsmodules, multi-channel-outreach-mogelijkheden en handige CRM-koppelingen.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven