This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ONDERSCHEIDEND VERMOGEN
Geluidsfragment als merk registreren

Elke ondernemer streeft ernaar om zijn producten of diensten zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Het registreren van een merk kan bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van je product en bedrijf. Vaak wordt bij het registreren van een merk gedacht aan woord- of beeldmerken, maar het merkenrecht omvat diverse andere soorten merken die kunnen worden geregistreerd. Zo kunnen ook geluidsfragmenten als merk in het register worden ingeschreven. In dit artikel legt advocaat Bert Gravendeel van Fruytier Lawyers in Business meer uit over het registreren van een klankmerk.
 
ETHIEK BLIJKT BINNEN BEDRIJVEN VAAK EEN BLINDE VLEK TE ZIJN
‘Ik begrijp nu beter hoe een juridisch kader in de praktijk werkt’

Chantal Spoelstra werkt al twaalf jaar met veel plezier bij Aegon, waar zij sinds enkele maanden de rol van Deputy Company Secretary binnen Aegon Nederland vervult. Omdat zij meer inzicht wilde krijgen in het juridisch kader waarbinnen zij werkt, gaf zij zich op voor het programma Inzicht in Corporate Governance van Nyenrode Business Universiteit.

 
 
"YEALINK IS ECHT DE VOORLOPER OP VLAK VAN ANDROID + TEAMS!"
Yealink-Oplossingen voor Efficiënt Hybride Werken

Tony's Chocolonely: hybride werken met passende Yealink apparatuur
Dit jaar hebben we Tony's Chocolonely geholpen bij het vinden van een geschikte oplossing voor videovergaderingen. Toen hybride werken werd geïntroduceerd, ontstond er een behoefte aan betere faciliteiten voor videovergaderingen. We hebben Tony's Chocolonely geadviseerd over de beste oplossing voor hun verschillende ruimtes. Na de installatie komt onze productexpert, Ricky, nog eens langs bij Tony's kantoor om te controleren of alles goed bevalt en of er nog vragen zijn. Ricky blikt samen met Feike (IT-lead) en Tom (IT-systemen & cloud engineer) terug op het project.

 
AANDACHT VOOR MENSEN
Passie: de sleutel tot organisatorische excellentie

In organisaties kom je soms medewerkers tegen die opvallen door hun passie en intrinsieke motivatie. Deze gepassioneerde individuen zijn niet alleen toegewijd aan hun specifieke taken, maar ook aan het overkoepelende doel van de organisatie. De waarde van dergelijke gepassioneerde medewerkers is evident. De vraag is: kunnen managers deze passie ook bij andere medewerkers aanwakkeren, en zo ja: hoe?
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven