This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Hieronder een aantal leuke en interessante artikelen van bedrijven uit Knooppunt Arnhem-Nijmegen.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
ICT ONTWIKKELINGEN | DIGITALISERING
D-Two, de duurzame ICT dienstverlener

Al bijna 10 jaar biedt D-Two uit Elst (Gld.) flexibele en rendabele totaaloplossingen in het afvoeren, verwerken en vervangen van overtollige of afgeschreven ICT-apparatuur.

Naast service verlenen willen we een duurzame bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit gaat bij D-Two verder dan het vervangen van de lampen voor ledverlichting. De afgelopen jaren hebben wij ruim 120.000 systemen verwerkt.

Als gevolg daarvan hebben wij een groot aantal werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weten te creëren.
Liemers Ondernemersportaal legt snel de juiste verbinding en is resultaatgericht

Sinds het uitbreken van de Coronacrisis zijn er bij veel mensen vragen over de toekomst ontstaan. Dit geldt ook voor ondernemers die vragen stellen als:
  • Hoe betaal ik mijn vaste lasten, maar ook salarissen van mijn medewerkers, terwijl ik weinig tot geen omzet heb?
  • Hoe lang gaan de ontwikkelingen van de coronacrisis effect hebben op mijn onderneming?
  • Vanuit diverse hoeken binnen de overheid wordt hulp aangeboden, maar hoe vind ik mijn weg naar de juiste hulp?
  • Door de coronacrisis heb ik meer werk dan ooit. Hoe kom ik in deze tijd aan gemotiveerde medewerkers die mij snel kunnen ondersteunen?

Op deze en vergelijkbare vragen geeft het Liemers Ondernemersportaal antwoord
DUURZAAMHEID | INNOVATIE
Kies voordelig voor een waterstofauto

Diverse ondernemers in Arnhem en omgeving kozen al voor een waterstofauto, zoals Kiemt, IPKW en Van Dorp. Is uw organisatie de volgende die vooroploopt in duurzame mobiliteit? Kies voor een waterstofauto en ontvang 50% korting op het tanken en vele andere voordelen.

Met het project H2-Drive willen gemeente Arnhem en provincie Gelderland meer dan 90 waterstofauto’s laten rijden in Arnhem en omgeving. Want waterstofauto’s stoten geen CO2 en fijnstof uit, en verbeteren zo de luchtkwaliteit in de regio.

Vanuit Wijchen regio Arnhem – Nijmegen optimaal bedienen

Luijtgaarden is wat betreft dakpannen in alle soorten en maten een begrip in de wereld van nieuwbouw, renovatie en restauratie. En dat voor zowel bouwbedrijven en woningcorporaties als particulieren. Op 16 maart opende de nieuwe locatie in Wijchen haar deuren.

Luijtgaarden timmert stevig aan de weg. Naast locaties in Standaardbuiten, Doorwerth en Best is Wijchen de vierde locatie die het bedrijf opent. Algemeen directeur Gert Jan de Gier: “Standaardbuiten is en blijft onze hoofdlocatie, maar we willen zo dicht mogelijk bij onze klanten zitten, vandaar dat we satelliet-locaties opzetten.
BRANDBEVEILIGING
Berki Brandbeveiliging B.V. in nieuwe handen

Berki Brandbeveiliging B.V. in Wijchen is per 30 april j.l. over in nieuwe handen. Voor velen zijn de nieuwe eigenaren al geruime tijd bekende contactpersonen. Vanaf heden mogen Ton de Haas, Bas Franken en Maarten de Haas zich naast de dagelijkse directie, eveneens de nieuwe eigenaren noemen.

Samen met hun geweldige team van medewerkers bieden zij klanten vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit en service als sinds jaren men van Berki Brandbeveiliging B.V. gewend is. In 1979 startte dhr. Ber Lamers met een eenmanszaak in Brandbeveiliging te Wijchen. In 2020 is zijn bedrijf uitgegroeid tot een internationaal veelzijdig brandbeveiligingsbedrijf met een 4-tal werkmaatschappijen.
FINANCIEEL | JURIDISCH
Loonheffingen in coronatijd

Welke maatregelen zijn er vanwege de coronacrisis getroffen in de loonheffingen? In het overzicht hieronder een aantal maatregelen. Zoals de onbelaste vergoedingen en verstrekkingen die jij aan je werknemers kunt doen, maar ook enkele administratieve verplichtingen.

Eenmalige verhoging vrije ruimte werkkostenregeling

In 2020 is de vrije ruimte van 1,7% voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever eenmalig verhoogd naar 3%. Voor het bedrag boven € 400.000 blijft dat 1,2%. De verhoging is dus maximaal € 5.200.
 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven