This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BETALINGEN ACCEPTEREN OP ELKE LOCATIE - IN DE WINKEL EN ONDERWEG
MyPOS introduceert Tap to Pay iPhone in Nederland

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsbedrijf myPOS introduceert Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in Nederland. Tap to Pay is beschikbaar in de myPOS Glass app en biedt klanten de mogelijkheid om contactloze betalingen rechtstreeks op hun iPhone te accepteren zonder extra hardware.

 
EEN MOOIE STAP VOORWAARTS IN DE WERELD VAN GROUPAGE VERVOER
Veenstra|Fritom en EUROstyle gaan groene samenwerking aan

Veenstra|Fritom uit Heeg en EUROstyle uit Oosterwolde bundelen hun krachten in een initiatief voor het reduceren van CO2. Het doel is om de CO2-uitstoot van de ritten die Veenstra Fritom namens EUROstyle verzorgt drastisch te verminderen. Centraal staat hierbij het gebruik van HVO100 (Hydrated Vegetable Oil) brandstof dat de CO2-uitstoot tot wel 89% reduceert.
 
 
ONDERNEMERS STAAN ER VAAK ALLEEN VOOR
Ondernemers laten groeien!

Ze hebben te maken met allerlei vragen en uitdagingen, bijvoorbeeld ‘hoe sta ik ervoor met mijn financiën’, ‘hoe vind ik meer klanten’ of ‘hoe zorg ik voor de juiste focus’? Daarnaast moeten ze voortdurend keuzes maken en hebben ze veel te doen; de social media, financiën tot aan sales en customer service. Ervaren ondernemers weten het, bij ondernemen komt heel veel kijken.

 
 
VAARDIGHEDEN EN TECHNIEKEN BIEDEN STRUCTUUR EN DUIDELIJKHEID
Onderzoek: imago van de verkoper kan met de juiste skillset flink worden verbeterd

Onderzoeken tonen nog steeds aan dat het imago van de verkoper niet onverdeeld positief is. Al heeft de verkoper niet de intentie om als pure omzetmaker over te komen, door gebrek aan kennis en technieken krijgen klanten deze indruk vaak wel. Er valt dus nog veel te verbeteren.

 
 
SAMEN ONTWIKKELEN
Investeer in de continuïteit en groei van je bedrijf én medewerkers

Hoe ontwikkel je een goed opleidingsbeleid voor jouw medewerkers? In een steeds veranderende arbeidsmarkt is het noodzakelijk om mee te blijven bewegen. Als werkgever moet je je aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen en blijven innoveren. Dat kan niet zonder goed opgeleide, vakbekwame medewerkers. Aandacht voor ontwikkeling is daarom van essentieel belang voor de continuïteit en groei van je bedrijf én medewerkers. Met mbo voor professionals helpt ROC Midden Nederland je verder.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven