This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Anneke van der Heide: veel leesplezier.
PERSONEEL | ORGANISATIE
Hoe draag ik mijn bedrijf over?

Ondernemers die hun bedrijf ter verkoop gaan aanbieden staan voor vele belangrijke beslismomenten. Een daarvan is de manier waarop ze hun bedrijf willen verkopen. Afhankelijk van de rechtsvorm van jouw onderneming heb je geen keuze of de keuze uit twee mogelijkheden.

In dit artikel zullen we de mogelijkheden uitwerken die je hebt bij de verkoop van een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF) of een Besloten Vennootschap (B.V.).
DUURZAAMHEID | INNOVATIE
Word productiever met slimme verlichting op de zaak

Als je denkt aan slimme verlichting denk je eigenlijk aan een gadget voor in huis. Maar slimme verlichting reikt tegenwoordig ook veel verder dan alleen thuis. Het wordt ook steeds vaker ingezet op kantoren, werkruimtes en publieke ruimtes op de zaak. Goede verlichting bevordert onder andere de productiviteit op een gezonde manier.

Naast productiviteit helpt de juiste verlichting ook op allerlei andere vlakken.
De juiste verlichting op de zaak hoeft niet perse slim te zijn. Er zijn ook voldoende andere alternatieven te vinden. Toch biedt slimme verlichting allerlei voordelen ten opzichte van traditionele lampen.

LANDELIJK
De ultieme gids voor uw pensioen & inkomen

Financiële planning voor een lange pensioen periode is zeer belangrijk – zorg daarom dat u de juiste vragen weet te stellen om verrassingen te voorkomen. ‘De ultieme gids voor uw Pensioen & Inkomen’, geschreven door Fisher Investments Nederland is er voor beleggers met minstens € 350.000 en bevat bruikbare informatie over hoe u uw pensioen op een effectieve manier kunt plannen.
RTL biedt MKB gratis reclamezendtijd

De coronamaatregelen maakten dat veel ondernemers hun deuren voor langere tijd moesten sluiten. Nu de verspreiding van het virus lijkt af te nemen, gaat Nederland langzaam weer open. Na de opening van winkels kan Nederland vanaf volgende week ook weer terecht bij onder andere kappers en schoonheidssalons.

Vanaf 1 juni volgen de horeca, musea, bioscopen en andere culturele instellingen in beperkte mate. RTL beseft dat ondernemers elk duwtje in de rug kunnen gebruiken om weer op gang te komen. Vanuit die gedachte biedt het mediabedrijf ondernemend Nederland vanaf maandag 11 mei gratis reclamezendtijd aan via het initiatief ‘Nederland gaat weer open’.

Durf weer te ondernemen!

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen’, is haar motto. “Focus op wat goed gaat in je onderneming, durf je plannen te financieren en probeer daarvan te profiteren.”
Let op! Veel corona schermen zijn niet brandveilig

De meeste transparante corona schermen die nu gemaakt worden zijn niet brandveilig. Perspex, plexiglas, acrylaat zijn de meest gebruikte materialen en die zijn gewoon brandbaar! Er zijn absoluut ook brandveilige materialen met een B1 certificering.

Benieuwd naar de werkelijkheid van de corona schermen? Wij geven je een demonstratie in de vorm van een video.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 234
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven