This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
GEZAMENLIJK BELANG
Nieuwe spelregels die leiders in organisaties wél helpen

Op 16 oktober is het de dag van de bazen (m/v). En dat terwijl we in Europa een all time low qua medewerkersbetrokkenheid hebben bereikt; met 14% is onze score de laagste van de wereld (Gallup). Hoe krijgen we deze score weer omhoog? Corona lijkt ons niets geleerd te hebben. We doen hetzelfde als voorheen, met dezelfde spelregels. De wereld is echter veranderd. We hebben misschien kansen gemist, maar het is nog niet te laat. Het is tijd voor nieuwe spelregels.
 
ZAKELIJKE COACHING
Grens persoonlijke en professionele ontwikkeling vervaagt

In de huidige samenleving wordt zo’n beetje verwacht dat je ‘digitaal geletterd’ bent. Maar doordat computersystemen steeds slimmer worden en meer en meer werk van ons overnemen − zowel thuis als op het werk − verandert ook de rol van de mens in de maatschappij, die in een transitie zit van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving.
 
 
KREDIETVERSTREKKER KIEZEN
Krediet voor de ondernemer, maar waar dan?

Je bent ondernemer en je hebt kapitaal nodig, maar je wil meer opties dan de bank. Bij welke partij kan je terecht? En wat geeft de doorslag om voor een kredietverstrekker te kiezen. Vul hier de poll in en ontdek of jij er net zo over denkt als al die ander ondernemers. Doe je mee?
 
 
SAMENWERKING
Innovatieve woningverkoop - Jumba en NHP slaan de handen ineen

NHP (Hypotheken) uit Waddinxveen gaat woningverkopers helpen met het verkopen van de eigen woning. Hiermee zet Jumba samen met NHP de volgende stap in het eenvoudiger, eerlijker en transparanter maken van de woningmarkt.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven