This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
November 2020
Beste %FIRSTNAME%,

Onze klanten moesten er in deze lastige tijden wat langer op wachten, maar gelukkig zijn de nieuwe Z-Boxen binnen en is het uitleveren in volle gang. De vraag naar buitenopslag neemt nog steeds toe. Denkt u ook aan uitbreiding? Met onze 2D-plattegrond en 3D-impressie krijgt u vooraf een realistisch beeld van uw locatie. FEDESSA bracht een branche-rapport uit. Lees alles over de laatste trends op opslaggebied. Kortom, Opslagwereld is weer uit!
Uw nieuwe buitenopslag gaat echt leven in 3D
Overweegt u om (extra) buitenopslag aan te bieden? Om een goede indruk te krijgen van de plaatsingsmogelijkheden, kunnen wij voor u een 2D-plattegrond en 3D-impressie van de potentiële locatie maken. Onze designer Daan vertelt hoe dit proces in zijn werk gaat.
Zeg soms gewoon ‘nee’, dat is echt ok!
U bent misschien ook opgegroeid met het idee dat de klant altijd koning is en u en uw personeel halen voor hen dagelijks alles uit de kast. Toch zullen er altijd klanten zijn die niet tevreden zijn, hoezeer u zich ook uitslooft. Er is nu eenmaal een categorie - potentiële - huurders dat u liever niet op uw terrein ziet rondlopen.
FEDESSA meldt: de storage markt trekt verder aan
Onlangs kwam het periodieke European Industry Rapport 2020 uit. De Europese federatie van self storage organisaties benoemt een aantal positieve ontwikkelingen binnen de self storage markt die ook voor u interessant kunnen zijn.

Nog geen tijd gehad om het rapport door te nemen? Geen nood, wij haalden de highlights er alvast voor u uit.
Uitleveren nieuwe Z-Boxen in volle gang
Het leek wel een vroege Sinterklaas, zoveel containers als we de afgelopen weken hebben ‘uitgedeeld’… Na maanden op de bestelde Z-Boxen te hebben gewacht, zetten deze uiteindelijk begin november voet op Nederlandse bodem.

Momenteel is ons professionele bouwteam druk met het opbouwen van nieuwe containerparken op maar liefst zes locaties. Bijgaand enkele beeldimpressies van de locatie in Zutphen.
Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.