This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Holland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
ORGANISATIECULTUUR IS VOLGENS ONS ALTIJD 'WORK IN PROGRESS'
Organisatiecultuur: zachte aanpak voor harde resultaten

Het wordt zo vaak gezegd: het moeilijkste om in een organisatie te veranderen is de cultuur. Toch zie je  over de hele wereld organisatieculturen veranderen. Constant. Alleen, hoe krijg je zoiets voor elkaar? Eigenlijk lukt het alleen als je de organisatie begrijpt. En, om organisaties te begrijpen, moet je de mensen begrijpen. Dat vraagt om specifieke kennis en misschien ook wel een andere manier van kijken. Iets wat onze Opleiding Organisatiecultuur je biedt.
8 OP DE 10 THUISWERKERS WIL DEELS OF VOLLEDIG THUIS BLIJVEN WERKEN
Nu echt werk maken van hybride werken

Op 25 februari was het eindelijk zover; toen vervielen een groot deel van de coronabeperkingen. Als onderdeel daarvan is ook het thuiswerk advies afgezwakt: probeer als je dat kan de helft van de tijd thuis te werken. Want als er één lichtpuntje in de Corona crisis te vinden is dan is dat wel dat we allemaal hebben kunnen ervaren dat van 9-5 op kantoor zitten echt anders én beter kan.
DOOR TECHNOLOGIE EN DATA GEDREVEN LEADGENERATIEBUREAU
Leads.io neemt Boiler Guide over en versnelt zijn groei

Leads.io, het snelgroeiende, technologiegedreven leadgeneratiebureau, heeft Boiler Guide Ltd. overgenomen om zijn groei in de markt voor verwarming en hernieuwbare energie te versnellen. Boiler Guide’s op maat gemaakte back-end gepatenteerde leadkwalificatie- en distributieplatform 'Sherlock' zal worden geïntegreerd in alle Leads.io-marktplaatsen.
VERHOOGT DE EFFICIENCY EN HET KENT EEN KORTE TERUGVERDIENTIJD
Een goede workflow optimaliseert de informatiestroom binnen organisaties

Een workflow, of ‘werkstroom’ in de meest letterlijke vertaling,  is een in regels of procedures vastgelegde manier van werken binnen een organisatie. Orders worden vaak via vaste procedures afgehandeld, maar ook de klantenservice werkt volgens vooraf gemaakte afspraken en procedures. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen is het van belang dat iedereen die daarbij betrokken is over dezelfde informatie beschikt en inzicht heeft in de actuele status van het afhandelingsproces.
GOEDKOPER DAN EVENEMENTEN
Zijn webinars de toekomst?

De reden dat je dit leest, zegt genoeg. Ik weet het, jij weet het, iedereen weet het. Webinars zijn de toekomst! En net als bij andere visionairs, moet jij de rest overtuigen van jouw heldere kijk op de toekomst.
ONDERNEMERSPLAN HANDIG VOOR AANTREKKEN FINANCIERING
Mini handleiding ondernemingsplan

Iedere ondernemer gaat er vroeg of laat mee aan de slag: het ondernemingsplan. Vaak wordt gedacht dat alleen starters een ondernemingsplan nodig hebben. Maar tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat ook gevestigde ondernemers het ondernemingsplan gebruiken. In deze mini handleiding lees je waar je een ondernemingsplan allemaal voor kunt gebruiken en hoe je zelf aan de slag kan met het ondernemingsplan.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven