This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Op het eerste oog ondergaat Landmark Arnhem weinig verandering, maar wie de afgelopen periode beter heeft gekeken kon een flinke bedrijvigheid zien bij wat voorheen bekend stond als het OHRA-gebouw of het Ooievaarsnest. Want van binnen wordt Landmark compleet gestript, voorzien van geheel nieuwe installaties, verduurzaamd en opnieuw ingericht. Klaar voor de toekomst, klaar voor eigentijdse bedrijven die zich willen concentreren op hun core business.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier, fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2022.
Landmark Arnhem: “Meest markante kantoorgebouw ondergaat totale makeover”

Eind 2016 kochten Renschdael Groep en Dutch City Development dit prominente kantoorpand op een markante zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Arnhem en Nijmegen. Wat doe je vervolgens met een kantoortoren die bijna helemaal leeg staat en 20 jaar oud is? Daarover dachten Milena Pierey, ontwikkelingsmanager/partner bij DCD, Vincent Hofs directeur vastgoedontwikkeling bij de Renschdael Groep, Jacco Vogelaar van BMV Makelaars en Hendrik van Arem van Cushman & Wakefield na. Het viertal ontwikkelde diverse scenario’s gericht op de lange termijn.
Huidige arbeidsmarkt vraagt om krachtige leerwerkomgevingen en reflectieve en wendbare professionals

De ontwikkelingen in de maatschappij onder invloed van technologie en globalisering gaan zo snel, dat je je er als ondernemer en als werknemer je leven lang zult moeten blijven aanpassen. Ook het beroepsonderwijs moet zich aanpassen en studenten - van alle leeftijden– opleiden tot reflectieve en wendbare professionals, die in staat zijn en blijven om regie te voeren over hun ontwikkeling. Ook met een diploma op zak ben je dus nog lang niet uitgeleerd. Dat is de opvatting van Jos Sanders, als lector verbonden aan de Academies Organisatie en Ontwikkeling en Educatie bij HAN University of Applied Sciences.
HAN Management PRO: opleidingen voor professionals

Veranderingen volgen elkaar snel op. Vergrijzing, flexibilisering, digitalisering en de coronacrisis zijn slechts enkele ontwikkelingen die organisaties en professionals raken. Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. HAN Management PRO helpt je op weg! Volg één van onze praktijkgerichte (post-) hbo opleidingen, trainingen of cursussen en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!
Waarom Lifeport meer is dan het ‘Gelderse Brainport’

Met veel enthousiasme ben ik sinds dit jaar voorzitter van VNO-NCW Midden regio Arnhem-Nijmegen. Vanwege die functie mag ik ook lid zijn van The Economic Board. Een mooie uitdaging. Ik ben overtuigd van de kracht en noodzaak van de triple helix en geloof in de potentie van de regio Arnhem-Nijmegen, door The Economic Board omgedoopt tot Lifeport. Maar we moeten oppassen dat we ons niet blijven spiegelen aan het Eindhovense Brainport.
Samenwerken binnen de Triple Helix versterkt en geeft resultaat!

Versnellen, versnellen, versnellen…Met het recent verschenen IPCC-rapport en de klimaattop in Glasgow nog vers in ons geheugen, is de boodschap duidelijk: we moeten de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie nóg meer versnellen. Laat dit nu ook de doelstelling zijn van Kiemt. Door het delen van praktijkervaringen, bevindingen en oplossingen, stimuleren we de beweging en vooruitgang van deze vitale transities.
Neem betere zakelijke beslissingen

Welke mkb’er kent het niet: het bedrijf groeit onstuimig, meer klanten, meer medewerkers en een groeiende hoeveelheid werkprocessen. Deze ontwikkelingen vragen realtime inzicht en wendbaarheid. Maar, nog steeds worden veel beslissingen genomen op basis van ervaring en een onderbuikgevoel. Vaak werkt dit. Maar wat als het bedrijf nog verder groeit? Blijft ervaring en onderbuikgevoel dan nog steeds voldoende om de beste beslissingen te nemen?
RCT Gelderland: Investeer in mensen, techniek en samenwerking

Hoe houden we onze maakindustrie gezond? De arbeidsproductiviteit stijgt nauwelijks en de arbeidsmarktkrapte houdt aan. Bijkomend is er een steeds nijpender tekort aan vitale onderdelen en grondstoffen. De oplossing? Investeren in mensen, techniek en samenwerking.
Bedrijven en onderwijs keihard nodig voor wendbare arbeidsmarkt

De regionale arbeidsmarkt kan een geweldige impuls krijgen als bedrijven, onderwijs en overheid samenwerken om versnipperde initiatieven te verbinden en te koppelen aan acties. Dat is dan ook de inzet van de groene Metropoolregio, provincie Gelderland en The Economic Board. Zij maken zich sterk voor een gedragen Human Capital Agenda met slag- en daadkracht. Nadrukkelijk wordt bij het realiseren van de plannen de samenwerking met bedrijfsleven en kennisinstellingen gezocht.
Bepalen van koers

Driestroom is op zoek naar een manier om haar Werkposten beter te positioneren. Werkposten zijn locaties van Driestroom, al dan niet binnen de muren van een regulier bedrijf, waar werk aangeboden wordt voor assistent-medewerkers. Het doel is om deze mensen zo dicht mogelijk naar de reguliere arbeidsmarkt te brengen en daarmee richting betaald werk. Dit kunnen mensen zijn met een WLZ indicatie, Wmo beschikking of andersoortige trajecten zoals de re-integratiemodules die Driestroom voor UWV uitvoert.
Veel zakelijke mogelijkheden in Musis & Stadstheater

Arnhem is gezegend met een combinatie van twee hoogwaardige cultuurpodia met een rijk aanbod aan muziek en theater waar we in Arnhem trots op kunnen zijn. Maar wist u dat Musis & Stadstheater ook uitermate geschikt is voor de zakelijke markt? Congressen, vergaderingen of bedrijfsfeesten krijgen een extra dimensie in deze iconische gebouwen in hartje Arnhem.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven