This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EEN GOEDE VOORBEREIDING LOONT EN INSPIREERT
De CSRD komt eraan: ben jij er klaar voor?

Sociaal en duurzaam ondernemen wordt steeds urgenter en concreter. Het vraagt bedrijven niet alleen om toekomstbestendig te ondernemen, maar biedt ook kansen om je prestaties te verbeteren. Met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) in aantocht, worden bedrijven verplicht om te rapporteren over de sociale en ecologische impact die ze maken. Maar hoe bereid je je hierop voor? En hoe haal je profijt uit deze nieuwe wetgeving?
 
 
‘’COLLIN CROWDFUND, MARKTLEIDER VAN DE NEDERLANDSE CROWDFINANCEBRANCHE’’
Non-bancaire financiering middels crowdfinance bij Collin Crowdfund

Collin Crowdfund is marktleider van de Nederlandse crowdfinancebranche. In de eerste maand van 2023 hebben zij de grens van een half miljard aan verstrekte financieringen doorbroken. Daarvan is maar liefst € 138 miljoen in 2022 verstrekt aan 382 ondernemingen.

Bent u op zoek naar financiering voor uw onderneming? Collin helpt u volgens de slogan ‘Hoe kan het wel?’
 
VOORDELEN VAN PRIVATE EQUITY
MKB-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. Mkb-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: mkb’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een mkb-bedrijf vooruit, weet deze specialist.

 
 
WAT IS ER OP TAALGEBIED NODIG OM HET WERK GOED UIT TE KUNNEN VOEREN?
Lexicon trainingen bijna 30 jaar leidend in taaltrainingen

Caroline van Blerkom richtte Lexicon in 1994 op. Sindsdien heeft het bedrijf, dat landelijk actief is, talloze organisaties geholpen om hun communicatie te verbeteren door gerichte taal- én cultuurtrainingen in het Nederlands, Engels en Duits voor hun medewerkers te verzorgen. Dat loont, want bedrijven blijken gemiddeld succesvoller wanneer de communicatie wel goed loopt.
 
 
VASTGOED IN NEDERLAND
Opvallend veel vastgoed in Ondernemerslounge

Seizoen 9 van de zakelijke talkshow Ondernemerslounge (RTLZ) met presentator Maurice Vollebregt is recentelijk succesvol van start gegaan. Eerder brachten we u al het nieuws dat hiervoor een nieuwe, statige studiolocatie is gevonden: Kasteel Hoekelum te Bennekom. Maar als u denkt dat dit kasteel het enige prachtige gebouw is dat er in Ondernemerslounge te zien is, dan heeft u het mis. De trouwe kijker zal het immers reeds gemerkt hebben: de vastgoedmarkt is opvallend goed vertegenwoordigd in de show.
 
 
ERVARINGSDESKUNDIGEN VERTELLEN OVER HUN EIGEN OVERNAMEPROCES
Workshop: los je personeelsgebrek op met een bedrijfsovername

Heeft u last van een personeelstekort? Mogelijk is dit op te lossen met een bedrijfsovername: koop of verkoop of investeerder erbij.

Leer in deze workshop over de mogelijkheden en alle ins en outs van een bedrijfsovername. Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding en kost de nodige doorlooptijd. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven