This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen dagen op onze website zijn gedeeld.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
''DE VACATURE MOET LIEVER 'GISTEREN' DAN 'VANDAAG' WORDEN INGEVULD''
Het werven en behouden van talent is een uitdaging als je als werkgever niet op de schaarste inspeelt

Een jaar geleden leek het vrijwel ondenkbaar, maar de druk op openstaande vacatures neemt steeds verder toe. Veel van deze vacatures eisen relevante werkervaring, een juiste opleidingsrichting en een hoog opleidingsniveau, waardoor veel werkzoekenden niet matchen met de vraag. Kortom, er zijn veel meer vacatures dan relevante actief zoekenden.
5 REDENEN WAAROM JE LEAD GENERATION NA COVID-19 NIET MAG MISSEN
Een nieuwe kijk op leadgeneratie na een crisistijd

COVID-19 heeft het leadgeneratieproces behoorlijk veranderd. Het koop- en oriëntatiegedrag, zeker binnen B2B, is niet meer hetzelfde. Van belang is dat bedrijven hun huidige leadgeneratie gaan bijstellen aan de veranderende informatiebehoefte van klanten.

Maar hoe doe je dat? Wat zijn succesvolle manieren? En hoe zorg je ervoor dat de funnel voor 2021 goed gevuld blijft? Allemaal vragen waar we tijdens Lead Generation na COVID-19 aandacht aan zullen besteden.

AAN DE SLAG MET DE RI&E?
Maak gebruik van de acties tijdens de week van de RI&E

Van 21 tot en met 25 juni vindt de Week van de RI&E plaats. De RI&E, oftewel de risico-inventarisatie en -evaluatie is een verplichting vanuit de Arbowet, maar bovendien een middel dat helpt om op een gestructureerde manier een gezonde en veilige werkplek te creëren. Dit gaat niet alleen over directe risico’s zoals blootstelling aan gevaarlijke stoffen of ongevallen, maar ook over zaken als werkdruk, lichamelijke belasting en thuiswerken.

HET VERKOOPPROCES OPTIMALISEREN
Meer verkopen met een sales-configurator

Slim configureren, calculeren én documenteren met uw bedrijfsspecifieke kennisregels kan u enorm veel tijd en geld opleveren. De juiste configurator kan uw verkoopproces optimaliseren en u een onvoorstelbare berg werk en zorgen uit handen nemen. Zo kunt u uw klanten met een gerust gevoel voorzien van oogverblindende en foutloze offertes in no time.

Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven