This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
'ALLES VOOR EEN SLIMME ZAAK'
VHC ActiFood in nieuwe huisstijl op HorecaEvenTT

Begin dit jaar kwam VHC Groep naar buiten met een nieuw logo en bijpassende huisstijl. Tijdens HorecaEvenTT in Leeuwarden trapt ook het onderdeel VHC ActiFood af in de nieuwe huisstijl.

Afgelopen maand vierde VHC ActiFood haar 23e verjaardag. In 2000 startte het bedrijf klein, maar sinds dit jaar staat er een flink gegroeide horecagroothandel met een nieuw logo op de kaart. Met de implementatie van de nieuwe huisstijl is 2023 is voor VHC ActiFood het jaar waar oud en nieuw samenkomen.
 
'OVERNAME PAST IN ONZE STRATEGIE'
Nieuwe werkwijze zorgt voor ruim 60% groei voor De Mediastrateeg

De Mediastrateeg. Het bekende marketingbureau in Burgum heeft met de kennis die ze normaal op eigen klanten toepassen haar sales binnen tien maanden laten groeien met ruim 60%. De marketingspecialisten ondervonden dat hun werkwijze niet meer aansloot bij hun doelstellingen en hebben het roer omgegooid.
 
HET WORDT EEN FEESTJE
Schaats met je bedrijf voor Spieren voor Spieren

Om zich in te leven in hun rol gaat de cast van Musical De Tocht op 26 maart zoveel mogelijk Elfsteden-kilometers schaatsen in de Elfstedenhal in Leeuwarden voor Spieren voor Spieren. Nog nooit eerder werd de tweehonderd kilometer lange Elfstedentocht geschaatst op een 400 meter baan, dit lijkt dan ook een onmogelijke opgave en dus roept de organisatie de hulp in van publiek om een stukje mee te schaatsen.
 
 
VOORDELEN VAN PRIVATE EQUITY
MKB-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. Mkb-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: mkb’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een mkb-bedrijf vooruit, weet deze specialist.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven