This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SAMEN GROEIEN
ICT-consultancy Bizzomate viert 10-jarig bestaan

Bizzomate is specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het van oorsprong Limburgse bedrijf is in een decennium doorgegroeid naar een organisatie van ruim 70 medewerkers met drie Nederlandse en één Duitse vestiging. In het kader van het 10-jarig bestaan organiseerde Bizzomate in oktober diverse evenementen voor zowel medewerkers als klanten.
 
MINDER INVESTEREN DOOR INFLATIE
Personeelstekort, energieprijzen en inflatie bedreigen toekomst familiebedrijven

Arbeidsmarktkrapte, onzekere energieprijzen en hoge inflatie vormen een ernstige bedreiging voor de continuïteit van familiebedrijven. Personeelstekort leidt tot een afname van de winstmarge van 12% en familiebedrijven zullen 10% minder investeren in innovatie. Dat blijkt uit onderzoek naar Nederlandse familiebedrijven van Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met RSM en Van Lanschot Kempen.
 
 
GEZOND KERSTPAKKET SAMENSTELLEN
Waarom dit jaar niet eens een gezond kerstpakket?

Wij, Ralph Moorman en Juglen Zwaan hebben weer de handen ineengeslagen om onze favoriete producten te selecteren voor de JouwBox Kersteditie! We kennen elkaar al vele jaren als collega’s en vrienden met een gezamenlijke missie om mensen te helpen met het maken van gezondere keuzes.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven