This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Holland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN SPECIALIST
Bedrijfskleding aanschaf tips

De buitenkant telt, hoe oppervlakkig dat misschien klinken kan. Omdat je maar een keer een eerste indruk kan achterlaten bij een klant, is het belangrijk dat de medewerkers de juiste uitstraling hebben. Over het algemeen beslist een klant in een tiende seconde of diegene die tegenover hem staat netjes, verzorgd en betrouwbaar overkomt. Wil je overkomen als een professioneel bedrijf, kleed je dan ook zodanig. Lastig? Lees verder voor de tips!
BINNEN DE AHEAD GROUP SLUITEN DE CLUSTERS VAN KENNIS, KUNDE EN SLAGKRACHT UITSTEKEND OP ELKAAR AAN
Ahead Group is de nieuwe naam van de APC Groep Holding

Ahead Group is de nieuwe naam van de APC Groep Holding, het moederbedrijf van Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility.

Drie vertrouwde begrippen in bedrijfsmatig verhuizen, slimme duurzame logistiek en projectmanagement gaan met elkaar verder onder een nieuwe vlag: de Ahead Group. De verandering van holdingnaam en huisstijl markeren een nieuwe fase in het bestaan van Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN DIE MET MENSEN WERKT
Met NLP communiceer je effectiever

Ben jij op zoek naar een manier om je communicatieve vaardigheden te verbreden en verdiepen? Dan is een NLP-opleiding wat voor jou!
MODERN FLEXIBEL WERKPROCES
Een sterk staaltje flexibiliteit

Uit onderzoeken zoals de ‘Staat van het mkb’ komt naar voren dat het Midden en Kleinbedrijf moeite heeft met de implementatie van nieuwe technieken en de steeds hogere eisen van automatisering en informatisering. Hoe pakken ze dit aan bij Rotterdam Steel Works?
BLIJVEND BESCHERMD TEGEN HEDENDAAGSE AANVALLEN
NextFence biedt intelligente security-oplossing Managed Sentinel aan via Azure Marketplace

NextFence, de nieuwe specialist in het automatiseren van security op basis van Microsoft Sentinel, biedt zijn dienstverlening nu ook aan via de Azure Marketplace. Hiermee kan NextFence meer klanten bereiken met zijn nieuwe benadering van security.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven