This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Het hele jaar door deelt Hét Ondernemersbelang kennis en kunde met haar ruim 22.000 abonnees, maar de maand november is een bijzondere maand. Vrijdag 27 november is het namelijk Black Friday, en daarom mogen ondernemers die een aanbod hebben waar onze lezers profijt van kunnen hebben een commerciële uiting doen in onze landelijke nieuwsbrief in de gehele maand november.

We besteden hier op de volgende data aandacht aan via onze digitale nieuwsbrief die wij naar ruim 22.000 abonnees op directie en managementniveau sturen, en tevens ook op ons platform ondernemersbelang.nl (300.000 unieke bezoekers) en op LinkedIn (3000+ volgers) delen:

Week 47 donderdag 19 november
Week 48 donderdag 26 november (1 dag voor Black Friday)

Hiervoor bieden wij de volgende opties
Optie A             
1 x meegaan in de landelijke mailing en deling op al onze social media kanalen: € 399,- ex btw
Optie B            
2 x meegaan in de landelijke mailing en deling op al onze social media kanalen: € 699,- ex btw  Week naar eigen keuze in te delen
Optie C             
3 x meegaan in de landelijke mailing en deling op al onze social media kanalen: € 899,- ex btw  Week naar eigen keuze in te delen
Optie D            
4 x meegaan in de landelijke mailing en deling op al onze social media kanalen: € 999,- ex btw

Wilt u ook uw business/producten en/of diensten op een voordelige manier aanbieden aan Nederland beantwoord dan deze mail met akkoord en de optie van uw keuze.

BLACK FRIDAY, JUIST NU!

Haal de koopgeest uit de fles
Black Friday is een kleine eeuw terug in de Verenigde Staten geïntroduceerd om de economie een boost te geven: omzet voor de handelaren, koopjes voor de klanten. Dé aftrap voor het geschenkenseizoen van Sinterklaas en vooral kerstmis. En het werkte: rode cijfers werden in één dag weer zwart. Consumenten die de knip op de beurs hielden haalden die er alsnog vanaf. Nu de donkere dagen voor kerstmis extra donker zijn door het rondwarend virusspook, is Black Friday geen lichtpuntje maar een baken. Geef uw eigen omzet die broodnodige boost: neem deel aan Black Friday.

Geld op de rekening
In elke recessie heeft Black Friday retailers en consumenten een hart onder de riem gestoken. Nu kan dat hart extra groot zijn. De coronacrisis is namelijk anders dan voorgaande crises. Dankzij de royale steunmaatregelen van de overheid zijn massaontslagen en faillissementen tot nog toe grotendeels voorkomen. De consument heeft geld op zijn rekening maar kan dat niet uitgeven zoals hij gewend is. Etentjes en uitjes zijn onmogelijk, reizen is dat zo goed als. Het voorbije voorjaar heeft hij recordbedragen gespendeerd aan huis en tuin. Wie amper een ei kon bakken begon te koken, wie nauwelijks een hamer kon vasthouden te knutselen. Het gevaar van deze tweede golf van de epidemie is dat de consument stopt met consumeren en op de bank blijft zitten, films streamen op de nieuwe laptop en de voorraad toiletpapier opmaken die nog over is van het hamsteren in maart. Het vakantiegeld én de eindejaarspremie blijven onaangeroerd op de spaarrekening staan, waar ze langzaam wegsmelten in waarde omdat de microscopische rente lager is dan de inflatie. Wat kunnen we daar aan doen?

Stuntkortingen
Kortingen brengen de consument alsnog van die bank af, en dan geen bescheiden prijsverlagingen maar echte knallers. Black Friday staat bekend om zijn stuntkortingen: tot wel 80%. De reputatie van Black Friday is ook gebaseerd op de kwaliteit van de producten. Niet de winkeldochters en de ‘einde reeks’ artikelen gaan in de aanbieding maar de hardlopers, de nieuwe series. Black Friday, dat roept steevast beelden op van drommen klanten die al lang vóór openingstijd de winkel belagen en de deuren uit hun scharnieren duwen zodra ze opengaan. De reden? De nieuwste modellen zijn alleen vandaag te koop voor een schandalig lage prijs. Goed, die taferelen zijn in volle coronatijd levensgevaarlijk en dus onvoorstelbaar, maar dat hoeft ook niet. De virtuele deuren van het internet zijn voor de meeste consumenten belangrijker geworden dan de fysieke van de stenen winkel.

Een tweemalige omzetboost
Sinds 2015 is Black Friday óók een Nederlands fenomeen. De voorbije jaren is het evenement in omvang en betekenis sterk gegroeid, tot een aantrekkelijk gespreid bed voor de winkelier en de leverancier. Niets houdt u tegen om u aan te sluiten en niet alleen te profiteren van een tweemalige omzetboost (want na Black Friday is er nog Cyber Monday), maar ook van de permanente consumptielust die de klant daarna in zijn greep krijgt. Want Black Friday is nooit gestart om éénmalig een assortiment cadeau te doen, het is slim bedacht om de consument vervroegd in de koopstemming van de feestmaand te brengen. Met Black Friday gaat de koopgeest uit de fles, om er pas na 1 januari weer in terug te keren.

Wilt u verdere informatie, neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Frank Sanders
Business Development Manager

Videomarketing // Mailcampagnes  // Marketing // Events // Social Media
Hét Ondernemersbelang / Smart Business Online B.V.

Morra 2 – 41
9204 KH  DRACHTEN

Telefoon: 0512-745222
Mobiel: 06- 54665178
Mail: f.sanders@ondernemersbelang.nl

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven