This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
HEERLIJKE ASPERGEVARIATIES BIJ HET KAMPVUUR
De Laape is officieel geopend!

Na een periode van verbouwen en puntjes op de i zetten, is de boerderij van De Laape klaar voor gebruik. De afgelopen tijd was het al mogelijk om een event te organiseren op De laape en op maandag 16 mei heeft De Laape officieel haar deuren geopend.
DE JUISTE STAPPEN NAAR EEN GEZONDE WERKOMGEVING
Gezondheid een uitdaging voor ondernemers

Welke ondernemer staat niet voor de uitdaging ziekteverzuim binnen de onderneming te reduceren? Uw werknemers met plezier en vol energie naar het bedrijf iedere dag? Wij kunnen helpen.
MEER KLANTEN PERSOONLIJK TE WOORD STAAN
HQ Online opende op 1 april 2022 een tweede vestiging in Groningen

Door de opening van de nieuwe vestiging aan het Winschoterdiep 50 in Groningen, beperkt HQ Online de reistijd voor klanten en medewerkers. Dicht bij de klant zijn en antwoord geven op alle online vraagstukken is een belangrijke reden voor het openen van het tweede kantoor op het Europapark in Groningen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven