This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EFFICIËNT & NAUWKEURIG NUMMERS BEHEREN
Beheer je telefoonnummers binnen Microsoft Teams in één handomdraai met CallGenius

Toonaangevend Belgisch bedrijf, Hello.be, gespecialiseerd in innovatieve telecom met uitmuntende Microsoft 365 knowhow, lanceert met trots CallGenius internationaal. Een uniek product dat het beheer van telefoonnummers voor IT-beheerders vereenvoudigt. Deze geavanceerde tool is ontworpen om het beheer van telefoonnummers binnen Microsoft Teams te optimaliseren, waardoor IT-admins in één oogopslag een volledig overzicht krijgen van alle nummers en nummerblokken binnen hun organisatie.
 
 
WAARDEVOLLE VAKKENNIS EN TOEKOMSTPLANNEN
Gepensioneerden van KlusHeeren vullen tekort technici aan bij hotel Arsenaal

Hotel Arsenaal, onderdeel van de Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, slaat de handen ineen met KlusHeeren om het tekort aan technisch personeel op te vangen. De gepensioneerde technici voeren diverse klussen uit voor het hotel zoals het dagelijks onderhouden van de kamers, schilderwerk en installaties. Ook springen ze regelmatig bij in het zusterhotel, WestCord Hotel Delft, waar ze dezelfde opdrachten uitvoeren. Hierdoor vult KlusHeeren, met hun vaklui, het tekort in heel regio Delft voor de hotels aan.
 
WORD OOK PIONEER MET CONCEPT PAINT
99% fossielvrije muurverf; grote innovatieve doorbraak door Koninklijke Van Wijhe Verf

Van Wijhe verf durft en kan heel goed duurzaam innoveren, de kracht van dit familiebedrijf. Flower Power - een concept muurverf die met een Carbon footprint van 24 Kg CO2Eq / 100 Kg product aanzienlijk beter scoort dan alle bestaande verven.
 
REBRANDING ONDERSTREEPT AMBITIES
"We verzoenen duurzaamheid met de kwaliteitseisen voor werkkledij"

De Belgische producent van werkkledij DASSY luidt dit najaar een nieuw hoofdstuk in. Het bedrijf brengt een innovatieve, duurzame kledinglijn op de markt. CEO Veronique Mulliez stelde de ‘DASSY ViVid’-collectie zopas voor op de gerenommeerde veiligheidsbeurs A+A in Düsseldorf. Tegelijk onthulde de CEO een nieuw bedrijfslogo. “Deze nieuwe collectie en het opgefriste logo ademen ons DNA. We zijn een nieuwe weg ingeslagen en richten onze blik voluit op de toekomst”, stelt Veronique Mulliez.
 
DUURZAAMHEID BIJ MANUTAN
Manutan introduceert als eerste in de B2B-sector een recycling service voor kantoormeubilair en IT-apparatuur

Manutan, een toonaangevend bedrijf in B2B e-commerce, lanceert een baanbrekend duurzaam initiatief: de Manutan Collection and Recycling Service (MCR) voor kantoormeubilair en IT-gerelateerde producten. Op deze manier krijgen meer producten een tweede leven en worden er minder producten weggegooid. Jaarlijks wordt er namelijk meer dan 54 miljoen ton elektrisch afval en 250 duizend ton meubelafval geproduceerd. De verwachting is dat de elektronische afvalberg in de aankomende jaren zal stijgen tot zeventig miljoen ton.
 
 
EEN SPORTIEF UITJE ORGANISEREN?
Vergaderen en teambuilding in de rustgevende natuur van Twente

Vergaderen in Twente biedt tal van mogelijkheden voor een inspirerende bijeenkomst. De rustige omgeving, weg van de drukte van de stad, biedt de perfecte omgeving om je te concentreren op je vergadering en je te laten inspireren door de prachtige natuur. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor teambuilding activiteiten, zoals wandelen, fietsen of kanoën.

Een locatie die hier perfect bij past is Hotel 't Kruisselt. Dit hotel biedt de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen in een prettige, ongedwongen ambiance met optimale mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Het hotel beschikt over verschillende ruime vergaderzalen, allen met daglicht en geschikt voor gezelschappen tot maximaal 80 personen. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, gelegen aan de snelweg A1 en midden in de prachtige Twentse natuur.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven