This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Zuid-Holland.

Veel leesplezier,
Anneke van der heide
LAAT JE COLLEGA'S MET ELKAAR PRATEN EN SAMENWERKEN!
Vet! Boek een volledig gepersonaliseerde, interactieve QuizShow voor jouw volgende evenement

Wil je een origineel en verassend bedrijfsevenement organiseren, volledig afgestemd op jouw bedrijf of thema? Mis dit dan niet! QuizX is een expert in high-end 'Pubquiz Shows' en biedt naast ready-to-go live quizshows ook gepersonaliseerde quizbelevingen voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of zelfs als marketingtool op beurzen. Omdat de pubquiz show wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften is het een geweldige manier om producten, collega's en je bedrijf op een interactieve manier te promoten.
LEUKE ACTIVITEITEN EN EEN GEZELLIGE BORREL OF BBQ
Leer jouw collega’s weer wat beter kennen!

Sandra en Harry organiseren al jaar en dag leuke puzzelritten door het mooi Groene Hart van Nederland op basis van New-Beetle Cabrio’s en leuke echte VolksWagen T2 busjes in leuke hippie en surf uitvoering.
KARTEN, DAT VERVEELT NOOIT
Bij Van der Ende Racing Inn gaan alle remmen los tijdens je bedrijfsfeest

Feestje van de zaak? Geef er iets meer power aan mee: op de langste indoorkartbaan van Europa. Ga minigolfen in een compleet andere wereld. Of wees je collega’s te snel af met lasergamen. Het kan allemaal bij Partycentrum Van der Ende in Poeldijk, aan de rand van Den Haag. En maak er dan meteen een arrangement van, met een lunch of diner en het gebruik van een van de twee feestzalen.
CREATIEF BEZIG ZIJN
Creatieve workshops doen wonderen voor jouw mentale welzijn!

Mindfulness helpt je het heden intenser te beleven en je aandacht te richten op dingen die op dat moment gebeuren. In plaats van in gedachten te zijn en bijvoorbeeld te piekeren, heb je meer aandacht voor waar je echt mee bezig bent in het moment. Creatief bezig zijn is een eenvoudige en toegankelijke manier om mindfulness te beoefenen en heeft vele (bewezen) voordelen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven