This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
VERZUIMBEGELEIDING IS ONS SPECIALISME
Stress kent slechte verliezers

Wij hoeven u niet te vertellen dat Stress en Burn Out de meest voorkomende oorzaak is van langdurige uitval uit het arbeidsproces. Door de Coronapandemie is dit nog eens sterk toegenomen.

Wij hoeven u ook niet te vertellen dat Stress en Burn out slechts verliezers kent. Bent u werkgever en hebben personeelsleden van u te lijden onder één van deze aandoeningen, dan kost u dat een vermogen

HET JUBILEE PLACE-PROGRAMMA IS EEN SPECIFIEK NEDERLANDS
SECURITISATIE-PROGRAMMA
Vijfde securitisatie voor hypotheekverstrekker Tulp Group

Afgelopen vrijdag 21 januari is de Jubilee Place-3 transactie afgerond. Met de deelname van De Nederlandse in deze RMBS-transactie is de vijfde securitisatie voor Tulp Group een feit. Deze recente transactie maakt deel uit van het Jubilee Place-programma voor Dutch Residential Buy-to-Let.
ELKE WEBSITE HEEFT EEN SIMPEL EN MAKKELIJK TE ONTHOUDEN ADRES
- OFTEWEL EEN DOMEINNAAM - NODIG
Online veiling van unieke domeinnamen zoals fietsen.nl, pensioen.be en vastgoedontwikkeling.nl

Zoek je nog een pakkende domeinnaam voor je website? Een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen – zoals fietsen.nl, digitalekunst.nl, WoningTeHuur.nl en ParkerenAmsterdam.nl – wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Tot en met 9 februari a.s. is het mogelijk om een bod uit te brengen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven