This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

We weten dat een enquête invullen meestal niet ieders grootste hobby is en dat ondernemers vaak druk genoeg zijn, maar niet geschoten is altijd mis.

Om hardwerkende ondernemers zoals jij beter van dienst te kunnen zijn als het gaat om het aanvragen van een financiering, je zoektocht naar een geschikte financier, de eventuele behoefte aan een financiering én je visie op financieren buiten je bank om, willen we je vragen om mee te doen aan dit korte maar krachtige onderzoek bestaande uit 12 vragen. Bijna alle vragen zijn multiple choice (daar houden wel zelf ook van), dus veel tijd zal het niet in beslag nemen.

Zulke lange zinnen als deze hierboven zul je in de enquête niet terugzien, dus help ons én ondernemend Nederland door mee te doen zodat er meer inzicht komt in de behoeften van ondernemers als het gaat om financieren. Het kost 3 minuutjes van je tijd, alvast bedankt voor de moeite!
Heb je tóch behoefte om meer feedback te geven?
Neem dan gerust contact op met PIN Voorschot. Je kunt via de button aan het eind van de enquête rechtstreeks naar de website van PIN Voorschot.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven