This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BESCHIKBAAR STELLEN VAN SPECIALISTISCHE KENNIS, ERVARING EN KUNDE
Schiphol en Groningen Airport Eelde gaan samenwerken en kennis uitwisselen

Schiphol en Groningen Airport Eelde (GAE) gaan een samenwerking aan. De samenwerking richt zich in eerste instantie op routeontwikkeling en de ontwikkeling van commercieel vastgoed op GAE. Schiphol geeft hiermee concreet verdere invulling aan de wens van het demissionair kabinet voor een betere samenwerking tussen de regionale luchthavens en Schiphol.
 
CARINS BESTAAT 5 JAAR!
Rode loper uit bij Carins' feestelijke open dag

Woensdag 15 mei a.s. ben je van harte welkom bij de Open dag van Carins. We vertellen je graag wat Carins voor inwoners van Smallingerland doet op gebied van opvoeden & opgroeien, van wonen, welzijn & meedoen (Wmo) en bij schuld & financiën. Er zijn leuke spellen voor jong en oud. Voor de kinderen is er een Happy Stones corner. De koffie of thee met traktatie staat voor je klaar in ons nieuwe gebouw aan het Moleneind NZ 56 in Drachten. Je hoeft je niet aan te melden, we zien je graag tussen 13.00 en 16.00 uur.
 
BETERE SLAGKRACHT EN ELEKTRISCHE AMBITIES
Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport is een no-nonsense Fries transportbedrijf met een kantoor in Heerenveen en het wagenpark in Rotterdam. Met de overname van Niek Dijkstra Transport versterkt het bedrijf haar positie in Nederland. De dienstverlening wordt verder uitgebreid met een hub in Heerenveen. Bovendien biedt de schaalvergroting kansen om grote stappen te zetten in de energietransitie.
 
INVESTEREN IN DE TOEKOMST
Arbeidsbemiddelaar Olympia en AFC Ajax bundelen krachten

Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, heeft vandaag met trots aangekondigd dat ze Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd worden.

Deze strategische samenwerking verbindt twee Nederlandse organisaties die een passie delen voor het identificeren en ontwikkelen van toekomstig talent en de maatschappelijk impact die ze maken. Samen maken ze werk van de toekomst.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven