This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
FRIS EN FRUITIG DE DAG DOOR OP KANTOOR
Heerlijk vers fruit op het werk

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een gezond lijf en leven te hebben, en vitamines uit fruit zijn daarbij heel belangrijk. Hoe leuk is het om als werkgever een steentje bij te dragen aan een gezondere leefstijl voor je medewerkers door ze iedere week een goed gevuld krat met vers fruit op het werk te kunnen aanbieden. Werkfruit van Sally Heerenveen regelt het voor u!
“HET LIEFST VEROVEREN WE DE WERELD VANUIT FRIESLAND”
Fries softwarebedrijf verovert internationale markt

De schoenen die je draagt, de auto waarin je rijdt, de wikkel om je chocoladereep – alles kun je tegenwoordig online customizen. Dit stond destijds nog zo in de kinderschoenen, dat er nog geen concrete oplossingen waren voor business-to-business. Software, waarmee je eenvoudig complexe producten samen kunt stellen.
BUITEN DE DEUR LUNCHEN
Maak werk van lekker genieten!

Het in november nieuw geopende restaurant De Beren Drachten, gelegen in het centrum aan het vernieuwde Raadhuisplein, is de perfecte locatie voor een zakelijke lunch, borrel of bedrijfsfeest.
GOED PERSONEEL STRIKKEN
Leer jouw kandidaat beïnvloeden - inclusief 10 praktische tips

In onze vacatureteksten refereren we vaak aan de huidige job van de lezer. Daarmee spelen we in op een neuropsychologisch principe: anchoring (Tversky & Kahneman, 1974). In dit blog vertel ik hoe jij deze beïnvloedingstechniek kunt inzetten.
TIJDENS NETWERKGESPREKKEN GING ER EEN LICHTJE BRANDEN
Gek op omzet

Ik ben gek op omzet. Namelijk het omzetten van obstakels als boosheid en verdriet in geluk. Dat omzetten levert financiële omzet op. Niet alleen mensen, maar ook organisaties hebben een ziel. Inmiddels begeleid ik ook organisaties naar meer flow en meer omzet, dat is de zakelijke kant van passie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven