This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
ONPARTIJDIG OP ZOEK NAAR WEDERZIJDS BELANG
'Neem een vaste mediator voor conflicten op de werkvloer'

Het is het laatste dat je hoopt als werkgever, maar arbeidsconflicten komen veelvuldig voor. Het leidt onmiddellijk tot vermindering van productiviteit en zelfs op termijn verlies van waardevolle arbeidskrachten, het human capital van de onderneming. Maar als je conflicten hebt, neem die serieus en schakel een mediator in.
SHARE, SHINE & GROW
Bites & Business biedt strategiedagen voor ZZP'ers, reflectie en inspiratie

Medewerkers in loondienst gaan af en toe met hun team “de hei op” om weer even samen de strategie voor de komende tijd te bepalen. Ben je ondernemer zonder team, ZZP’er, dan is dat niet gebruikelijk. Bites & Business, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers met 25 vestigingen in het hele land, brengt hier verandering in.
HOE HAAL JE ALLES UIT JE WEBSHOP OM JE B2B-KLANT OPTIMAAL TE BEDIENEN?
7 tips om alles uit je B2B webshop te halen

Steeds meer klanten maken gebruik van B2B e-commerce. B2B is een andere markt dan de consumentenmarkt. Klanten zijn zelf ook bedrijven – denk aan groothandels of fabrikanten – en hebben andere behoeftes dan de gemiddelde consument-klant. Een ‘gewone’ B2C webshop zal daarom niet meer voldoen op deze markt.
GEEN ENKELE BEZOEKER VAN JOUW WEBSITE IS HETZELFDE
Je website overtuigend maken door middel van het MBTI-model

Eén van de grootste doelen van jouw website is natuurlijk dat je zo veel mogelijk bezoekers naar je website krijgt. Hiervoor maak je waarschijnlijk al veelvuldig gebruik van onder andere zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Maar als deze bezoekers op je website zijn, wil je ze ook overtuigen van jouw producten of diensten. Maar hoe spreek je deze mensen van achter hun laptop of smartphone aan?

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745220 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven