This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
OP MAAT GEMAAKTE IT-OPLOSSINGEN
Doc IT: alles in huis voor jouw kantoorautomatisering

In een wereld die steeds sneller digitaliseert en evolueert, is het cruciaal voor bedrijven om technologische vooruitgang bij te houden. Met trots kondigen we de lancering aan van Doc IT, voorheen bekend als XBC Utrecht (Xerox Business Center Utrecht). Deze transformatie stelt ons in staat om onze gewaardeerde klanten nog beter van dienst te zijn en hun digitale behoeften te vervullen.
 
 
BIJDRAGEN AAN OPLOSSINGEN ARBEIDSMARKTKRAPTE
Samenwerken? Wat levert dat op?

Ontwikkeling van medewerkers is noodzakelijk voor de groei en toekomst van jouw bedrijf. Maar hoe hou je hier blijvend aandacht voor? Mbo voor professionals helpt je de opleidingsbehoeften in kaart te brengen en denkt mee over welke vorm voor jouw bedrijf het beste is. Uitgaande van jouw vraag komen we samen tot de beste oplossing. En dat kan telkens weer anders zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? We geven je vijf korte voorbeelden hoe we werken aan de juiste oplossing.

 
 
WEES SMART ÉN ENTHOUSIASMEREND
Maak je doelen SMARTE (concreet, meetbaar, enthousiasmerend)

Neem even de tijd om het jaarplan van je organisatie of afdeling erbij te pakken. Grote kans dat je daar een paar financiële targets in ziet, duidelijk gedefinieerd met een euroteken ervoor. Maar waarschijnlijk staan er ook doelen in zoals "efficiënter werken", "hogere klanttevredenheid", "betere samenwerking tussen collega's" of "meer focus op professionalisering". Op het eerste gezicht ook prima doelen, toch?

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven