This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
STOPSCENARIO VERSUS CONTINUÏTEIT IN DE ONDERNEMING
3 tips om de continuïteit in het bedrijf terug te pakken

Lichten uit en brandende kaarsen aan. Winkeliers laten weten dat ze het niet eens zijn met de nieuwe regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK). De eerste ondernemers hebben hun deuren definitief gesloten. Hoeveel bedrijven gaan er volgen? “Deze onzekerheid zorgt voor onrust bij ondernemers. En onrust verlamt het ondernemen, stelt Janine van Vliet, financieel adviseur en eigenaar van Koken met Cijfers. “Ik vraag me in sommige gevallen echter af of deze angst reëel is.”
 
 
STRATEGISCHE GROEIAMBITIES
Dura Vermeer acquireert technisch dienstverlener Nexton

Bouwconcern Dura Vermeer acquireert technisch dienstverlener Nexton ter versterking van haar Divisie Techniek. Nexton is de derde strategische acquisitie binnen een jaar.

Nexton (circa 240 medewerkers) bestaat uit een groep van zelfstandige bedrijven die zich richten op advies, ontwerp, productontwikkeling, uitvoering en onderhoud van (gebouw gebonden) installaties. Nexton voegt als geïntegreerd technisch dienstverlener waarde toe op het gebied van smart buildings, energietransitie, circulariteit, duurzaamheid en as-a-service concepten.
 
 
GA ONORTHODOXE MARKETINGBERICHTEN STUREN
Epidemie van brave marketing onder Nederlandse bedrijven

Een greep uit de recente kleine advertenties in Het Financieele Dagblad. Een investeringsmaatschappij adverteert met: ‘Groeikapitaal voor ondernemers. Samen meer slagkracht.’ Een keten van hotels & resorts schrijft: ‘Ervaar het verschil.’ Een consultancybedrijf neuzelt: ‘Écht leiderschap nodig voor impactvolle transitie.’ Ben je daar nog? Als je net zoals ik bijna een wegtrekker krijgt van deze marketingteksten, dan vraag je jezelf misschien ook wel af: hoe denken ze zo klanten te krijgen?
 
 
DE SNELSTE WEG NAAR EEN GOEDE ZAKELIJKE PODCAST
Podcasten voor communicatieprofessionals

Met een zakelijke podcast is het alsof je elke week een inspirerende bijeenkomst organiseert. Het geeft organisaties de mogelijkheid om zo’n halfuur lang de volledige aandacht te krijgen van hun doelgroep. En voor studiogasten is het een sterkere relatiebinding dan een partijtje golfen. Maar die onverdeelde aandacht krijg je alleen als een podcast precies aansluit bij de behoeftes van de luisteraar, een herkenbaar format heeft en de juiste sfeer.
 
 
EUROPESE AMBITIES
Uniserver Group bouwt aan het grootste hybride Cloud platform van Europa

Om de positie in Nederland te versterken en de Uniserver Group te positioneren in Europa, trekt Uniserver Martin Olij aan als CCO. Luuk Slaats is aangesteld als CEO van de Uniserver Group. Uniserver Group zorgt ervoor dat organisaties klaar zijn voor de toekomst door het leveren van core-, managed- en professional services. Met Martin als CCO van Uniserver en Luuk als CEO van de Uniserver Group wordt de strategie verder vormgegeven om dé hybride Cloud partner in Europa te worden. Oprichter en eigenaar Ronald Bezuur gaat zich richten op de Nederlandse en Europese overnamestrategie.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven