This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je weer de moeite hebt genomen om deze regionale nieuwsbrief van Oost Nederland te openen en te gaan lezen.

Deze keer met onder andere de Wethouder Economie van de gemeente Deventer aan het woord en lees hoe Eijssink Schoon & Groen vier jaar geleden is begonnen met het onderdeel ‘groen’

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie.

Veel lees plezier,
Albert Sliedrecht
Regiomanager Overijssel en Noordoost Gelderland
DUURZAAMHEID l MVO
Steun onze lokale ondernemers

Eten bestellen of een cadeautje kopen kan eenvoudig van achter je computer. In veel gevallen kan dat ook bij je favoriete Deventer winkel! Wethouder Thomas Walder roept op om lokale ondernemers te steunen tijdens deze coronacrisis.

In de straten van Deventer is het stil, maar veel winkels en restaurants zijn online gewoon open. Wethouder Economie Thomas Walder roept op om lokale ondernemers te steunen tijdens deze coronacrisis.
Eijssink van verschillende markten thuis

Eijssink Schoon & Groen BV, bestaat uit drie onderdelen, namelijk schoonmaak, groen en hekwerken plaatsen. Schoonmaak is de oudste tak. Al ruim dertig jaar is het bedrijf bezig Twente schoon te maken.

Met 140 medewerkers in deze regio zet Eijssink Schoon & Groen zich dagelijks met man en macht in, elke dag opnieuw. Met vaste gekwalificeerde medewerk(st)er en een goede aansturing op niveau staat het eigen concept garant voor jarenlang succes.
LANDELIJK NIEUWS
De ultieme gids voor uw pensioen & inkomen

Financiële planning voor een lange pensioen periode is zeer belangrijk – zorg daarom dat u de juiste vragen weet te stellen om verrassingen te voorkomen. ‘De ultieme gids voor uw Pensioen & Inkomen’, geschreven door Fisher Investments Nederland is er voor beleggers met minstens € 350.000 en bevat bruikbare informatie over hoe u uw pensioen op een effectieve manier kunt plannen.
RTL biedt MKB gratis reclamezendtijd

De coronamaatregelen maakten dat veel ondernemers hun deuren voor langere tijd moesten sluiten. Nu de verspreiding van het virus lijkt af te nemen, gaat Nederland langzaam weer open. Na de opening van winkels kan Nederland vanaf volgende week ook weer terecht bij onder andere kappers en schoonheidssalons.

Vanaf 1 juni volgen de horeca, musea, bioscopen en andere culturele instellingen in beperkte mate. RTL beseft dat ondernemers elk duwtje in de rug kunnen gebruiken om weer op gang te komen. Vanuit die gedachte biedt het mediabedrijf ondernemend Nederland vanaf maandag 11 mei gratis reclamezendtijd aan via het initiatief ‘Nederland gaat weer open’.

Durf weer te ondernemen!

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen’, is haar motto. “Focus op wat goed gaat in je onderneming, durf je plannen te financieren en probeer daarvan te profiteren.”
Let op! Veel corona schermen zijn niet brandveilig

De meeste transparante corona schermen die nu gemaakt worden zijn niet brandveilig. Perspex, plexiglas, acrylaat zijn de meest gebruikte materialen en die zijn gewoon brandbaar! Er zijn absoluut ook brandveilige materialen met een B1 certificering.

Benieuwd naar de werkelijkheid van de corona schermen? Wij geven je een demonstratie in de vorm van een video.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl l   0512 - 745 223
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven