This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
GESCHIKT VOOR IEDEREEN DIE MET MENSEN WERKT
Met NLP communiceer je effectiever

Ben jij op zoek naar een manier om je communicatieve vaardigheden te verbreden en verdiepen? Dan is een NLP-opleiding wat voor jou!
INZET VAN DE JUISTE DIGITALE TOOLS ONMISBAAR VOOR BETROKKENHEID
Medewerkers op afstand betrokken houden bij je bedrijf? 3 tips om betrokkenheid te creëren

Voor de pandemie bleven je medewerkers betrokken door een gesprekje bij het koffieapparaat of met een collega op de werkvloer. In de afgelopen twee jaar is dit totaal veranderd. Werken op afstand werd in korte tijd de norm en op de hoogte blijven van wat er op het werk gebeurt, werd dus een stuk lastiger. Voor veel ondernemers roept dit nieuwe uitdagingen op: hoe blijf je in contact met je medewerkers op afstand en zorg je voor goede onderlinge communicatie en afstemming?
EEN DIENSTENPAKKET VOOR NIEUWE ÉN BESTAANDE GEBRUIKERS VAN MARKTPLAATSEN
boostU en BossData lanceren samen Merkado

“2022 wordt het jaar van de marktplaatsen”. Marketing- en retailexperts zijn het erover eens dat de shift richting marktplaatsen de komende jaren alleen maar zal toenemen. De agentschappen boostU (Herentals) en BossData (Antwerpen) halen samen een significante investering op en lanceren Merkado. Deze joint venture wil inspelen op de groeiende behoefte aan ondersteuning bij bedrijven die marktplaatsen een prominente plaats willen geven in hun business.
KOUD AFDOUCHEN IN DE OCHTEND MAAKT ‘GELUKS STOFJES ‘ LOS
10 Tips om stress te verminderen

Bewegen is gezond: dat weten we. Hoe dan? Ik heb het zo druk, ik zit veel achter de computer. Verdorie. Hoe kom ik aan die 10.000 stappen, fitness, gaan joggen, wandelen... Ik word nóg moeier bij het idee alleen al. ‘s Avonds ben ik moe en wil ik lekker op de bank.   
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven